x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 31/07/2022 a les 06:46
Àries
Aquesta persona especial de la vostra vida podria estar treballant massa dur i patir tensió i tot això us causa frustració. Les hores addicionals a la feina podrien interferir en el vostre desig de gaudir del seu temps junts. Les vostres preocupacions també podrien aturar la vostra confiança. Potser us pregunteu si ho feu tot per fer. Pot ser útil fer una llista i superar totes les tasques que realitzeu.
 
Taure
Avui podríeu intentar continuar o completar un projecte creatiu d’algun tipus, però la vostra imaginació no funciona de la manera que ho fa normalment. A més, els excessos de la nit anterior poden fer -vos sentir mandrosos, cosa que no ajuda la situació. Deixa el teu treball a part abans d’abandonar -lo completament. Aquesta és només una situació temporal. La vostra ment ha de tornar a la normalitat demà.
Bessons
Avui podeu sentir una protecció especial cap a tots els vostres éssers estimats: nens, familiars, amics, mascotes i aquesta persona especial. Les notícies inquietants podrien fer -vos preguntar sobre el futur, però no deixeu que es desanimi. Tot ha d’estar bé, així que relaxeu -vos i gaudiu dels vostres éssers estimats. Distribuïu a una emocionant pel·lícula. Això us ajudarà a alliberar la tensió i a posar -vos de millor humor.
Cranc
Avui podríeu conèixer actors, músics o artistes, alguns dels quals podrien ser força famosos. Les ocasions socials us poden ajudar a fer contactes valuosos dels quals podríeu fer un bon ús més endavant. Podríeu divertir -vos tant entre persones belles que realment no voleu tornar a casa! Tot i això, no us quedeu molt tard. Demà necessitareu tota la vostra energia!
 
Lleó
No dubteu en utilitzar la vostra pròpia creativitat avui per resoldre qualsevol problema que tingueu. No us asseureu amb l’imperatiu que necessiteu adoptar un enfocament racional i metòdic. Aquest tipus d’estat d’ànim ja s’ha provat. Ara és el moment d’explorar una manera més intuïtiva de completar qualsevol tasca que vulgueu abordar ara. Feu exercici més la vostra naturalesa sensible.
Verge
Els diners poden ser una font de preocupació avui en dia. Podeu sentir que heu gastat massa (que de vegades no ho fa) o potser alguns fons que esperàveu no han arribat. És un retard i no és una situació permanent (tot i que sembla). Massa preocupacions podrien espatllar el dia i no ho voleu. Si hi ha alguna cosa que podeu fer per alleujar la situació, feu -ho. En cas contrari, perdura
Balança
Massa estrès i tensió dels darrers dies podrien causar un conflicte amb la vostra parella. Tot i que no és un desastre, pot significar un obstacle per al vostre dia. Potser seria millor que triguessis uns minuts i deixés que tota la negativitat s’esvaís quan no hi ha ningú al voltant. Us sentireu millor en el moment en què torneu a veure la vostra família, amics i parella.
Escorpí
Ahir a la nit els abusos us podrien haver deixat poca disponibilitat avui. És possible que tingueu la temptació de passar el dia al llit, però la perspectiva de deixar les tasques sense fer -vos podria fer -vos posar de peu. Aquesta és una mala idea. El descans és el que necessites. Tampoc us obligueu a socialitzar -vos. Necessiteu un temps sol per recuperar -vos i reunir la vostra força perquè pugueu enfrontar -vos al món amb un cap clar
Sagitari
Els vostres plans per reunir -se amb un grup d’amics íntims es poden cancel·lar a causa d’esdeveniments inesperats. Això podria fer -vos sentir una mica trist, sobretot si hi participés una parella romàntica. Intenta no preocupar -se massa. Podreu canviar la data i podreu utilitzar el temps només per relaxar -vos i centrar -vos
Capricorn
L’energia planetària et fa sentir una mica d’apatia avui. Probablement voldreu quedar -vos a casa, amb els vostres llibres, mascotes i plantes, però, ja sabeu que teniu pressupostos i responsabilitats a complir. El vostre sentit del deure és especialment fort. Feu un acord amb vosaltres per fer el mínim i després relaxeu -vos. Proveu un bany calent o escolteu música clàssica.
 
Aquari
Una separació temporal d’algú proper podria fer -vos reflexionar sobre els bons moments que han passat junts, sobretot en les darreres setmanes. És probable que parleu amb aquesta persona per telèfon. Sentiu molt d’afecte pels que us envolten, però també esteu una mica tristos, sobretot quan penseu en aquells que estan lluny. Anomenada! Estaran encantats de saber -ho.
Peixos
Els somnis amb missatges contradictoris poden perjudicar el vostre somni aquesta nit. Un moment tens un somni meravellós i el següent podria ser negre i desolador. Anotal. El missatge és probablement més positiu del que sembla. Les preocupacions sobre els diners us podrien perseguir tot el dia, però, probablement les coses no són tan dolentes com semblen. Assegureu -vos de conèixer els fets sobre la vostra situació abans de permetre -vos entrar en pànic.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts