x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Adeu a 'The Wilds'

La sèrie adolescent d’Amazon Prime Video no tindrà continuïtat més enllà de la segona temporada. Els nous capítols no han aconseguit generar prou expectació.
Les protagonistes de la sèrie 'The Wilds'.

Les protagonistes de la sèrie 'The Wilds'.

Les protagonistes de la sèrie 'The Wilds'.

Rick y Morty

Rick y Morty

Rick y Morty

Actualitzada 30/07/2022 a les 06:38
The Wilds, el drama juvenil a l’estil Lost d’Amazon Prime Video, ha estat cancel·lat després de dues temporades. Segons informa Deadline, la companyia acaba de comunicar a l’equip i al repartiment de la sèrie la mala notícia, que es produeix gairebé tres mesos després del llançament de la seva esperada segona temporada el 6 de maig.

La ficció, que era un dels últims projectes desenvolupats i produïts per la desapareguda Jamie Tarses, va ser part del primer pack de pilots juvenils encarregats per Amazon Studios poc després que Jennifer Salke n’agafés les regnes i decidís apostar pel públic adolescent.

The Wilds, amb una trama que va generar comparacions amb Yellowjackets de Showtime des del principi, va ser la primera sèrie juvenil a estrenar-se a Prime Video, així com la primera a aconseguir la renovació per una segona temporada després de donar la sorpresa el Nadal del 2020.

Lamentablement, l’èxit que va suposar la primera tanda d’episodis no s’ha repetit amb la seva segona, i això ha provocat que la companyia hagi decidit no seguir endavant amb la sèrie.

The Wilds explica la història d’un grup de noies que arriba a una illa deserta després de patir un accident d’avió. Sense saber que en realitat són part d’un experiment social, les joves hauran d’aprendre a conviure malgrat ser totalment diferents.
 
'RICKY Y MORTY' TORNEN EL 5 DE SETEMBRE
Rick y MortyRick y Morty s’ha mantingut fidel a la seva promesa de no dilatar excessivament l’espera entre temporades. Després de l’extens precedent del quart lliurament, que va trigar dos anys a aterrar a Adult Swim, el fenomen animat ha reduït considerablement els terminis de presentació dels nous capítols. Afortunadament, la sisena tanda d’episodis no trencarà amb aquesta tendència positiva, ja que el nou lliurament arribarà just un any després del tancament de la cinquena temporada el setembre del 2021.


D’aquesta manera, tal com ha confirmat oficialment Adult Swim, la sisena entrega de la sèrie veurà la llum el 4 de setembre en el bloc adult de Cartoon Network, mentre que a Europa arribarà el 5 de setembre a través de la plataforma HBO Max. Per tant, el públic andorrà no haurà d’esperar gaire per endinsar-se en les noves aventures de l’avi i el net més disfuncionals de la pantalla petita.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts