Televisió

Més 'Agent invisible'

Els directors de ‘L’agent invisible’ han anunicat que Netflix comptarà amb una seqüela i un ‘spin-off’ de la pel·lícula amb més pressupost de la plataforma.

Ryan Gosling dona vida a Sierra Seis.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L‘agent invisible ha estat tot un èxit. Ho confirma el fet que la pel·lícula dels germans Russo amb Ryan Gosling, Chris Evans i Ana de Armas estan preparant, no només una seqüela, sinó també un spin-off.

“La reacció del públic davant L’agent invisible ha estat ni més ni menys que fenomenal. Estem molt agraïts per l’entusiasme mostrat pels fans de tot el món”, van afirmar els germans Russo, destacats en l’univers Marvel, en un comunicat. Així doncs, ja treballen amb el seu coguionista Stephen McFeely els nous títols de la franquícia. “Amb tants personatges al·lucinants en aquesta pel·lícula, sempre aspirem que L’agent invisible sigui part d’un univers expandit, i estem emocionats en veure com Netflix anuncia una seqüela amb Ryan, així com un segon guió del qual estarem encantats de parlar aviat”.

El “segon guió” anirà a càrrec de Paul Wernick i Rhett Reese, els guionistes de Deadpool. Tot i que, de moment, l’única informació oficial és que explorarà “un altre element de l’univers de L’agent invisible”, alguns rumors indiquen que es podria tractar d’una preqüela sobre el malvat interpretat per Chris Evans.

D’altra banda, sembla que la cinta està sent realment un èxit a Netflix. Segons FlixPatrol, L’agent invisible ha arribat al número 1 a tots els territoris on està disponible la plataforma excepte a Nigèria, on ha pogut amb ella la producció autòctona My Village People.

L’agent invisible no només ha estat la gran estrena de l’estiu, sinó també la pel·lícula més cara de Netflix, amb un ressupost de 200 milions de dòlars. L’actor principal, Ryan Gosling, interpreta Sierra Seis, un agent que ha de complir unes missions per la CIA per ser alliberat de la presó on està arrestat. Però Seis passa a ser l’objectiu. Ana de Armas, que és l’agent Dani Miranda, li cobrirà les esquenes.

tracking