Televisió

L'home multifacètic

Steven Spielberg ha dirigit el primer videoclip de la seva carrera. Gravat amb només una seqüència i amb un telèfon mòbil, Spielberg no deixa de sorprendre

Una imatge del videoclip.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Steven Spielberg dirigeix el seu primer videoclip per a Marcus Mumford. Després de 58 anys de carrera en el món del cinema, Steven Spielberg ha dirigit i gravat el seu primer videoclip, i ho ha fet amb un telèfon mòbil i en una sola presa.

Es tracta del vídeo musical de Cannibal, l'últim senzill del músic de folk rock Marcus Mumford, va informar l'artista aquest dilluns a través de les seves xarxes socials. “El diumenge 3 de juliol en el gimnàs d'un institut de Nova York, Steven Spielberg va dirigir el seu primer vídeo musical, en una presa i amb el seu telèfon”, va tuitar Mumford en una publicació en la qual també van aparèixer en diverses fotografies al costat del director durant el rodatge.

Així mateix, Mumford va detallar que l'actriu i esposa de Spielberg, Kate Capshaw, es va encarregar de la producció i direcció artística, mentre que la intèrpret britànica Carey Mulligan va ser la responsable del vestuari i la sonorització del videoclip.

“Em sento aclaparat pel suport per part de la gent que m’envolta perquè tregui música, no puc expressar amb paraules tota la meva gratitud (...) Kate i Steven m’han deixat bocabadats, no puc agrair-ho prou”, va concloure el músic en un fil de Twitter.

Marcus Mumbford, membre de la banda Mumford & Sons, llança ara Cannibal, un senzill en solitari que veurà la llum al desembre.

tracking