Agenda

Taller temàtic de tast de vins

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Taller temàtic de tast de vins

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Maja Spencer - 26a nits obertes

Maja Spencer és una artista nascuda a Sèrbia l'any 1983. Fa més de cinc anys que viu a Andorra i des del primer moment es va enamorar d'aquest petit país.

Hora: 21 h. Plaça Major. Ordino.

Tudo’s Band

Tudo's Band ens porta una proposta musical interpretada per músics tots originaris del país, que inclou grans èxits de la música pop/rock de populars cantants i bandes com George Michael, Queen, Elvis Presley i Frank Sinatra.

Hora: de 19 a 21 h. Plaça de l’Església del Pas de la Casa. Encamp.

‘Electro pentograma’

La Fundació ONCA presenta el nou cicle d’estiu anomenat “7 d’ONCA” amb l’espectacle Electro Pentagrama. Hora: 20 h.

Plaça Guillemó. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

Ludoespai

Jocs d’aigua, jocs per aprendre, jocs per treballar el sentit de l’equilibri, un munt de peces amb què podreu passar una tarda acompanyats de la família. Jocs originals i refrescants per a una tarda calorosa al Prat Gran. Vine a refrescar-t’hi!. Hora: de 17.30 a 19.30 h.

Plaça de Les Fontetes. La Massana.

‘Elmer, l’elefant de colors’

L’Elmer és un elefant molt alegre i eixerit. A diferència dels altres, és de tots colors: verd, groc, blau, vermell, rosa, taronja, blanc i negre. Hora: 17 hores.

Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

TALLERS

Taller temàtic de tast de vins

El celler Casus Belli d’Ordino amenitzarà aquesta nit d’estiu amb un taller temàtic en què presentarà, explicarà l’origen i oferirà un tast dels seus millors vins. Hora: 21 h.

Museu de la Moto. Canillo.

Estiu amb A - Art per a joves

A través de l’obra d’Annette Messager, explorarem la instal·lació artística i els diferents elements que ens permeten crear per acumulació. Hora: de 10 a 13 h.

La Capsa, espai de creació. Ordino.

Estiu amb A - Club foto joves

Intensiu de fotografia per a joves per tal d’aprendre les nocions bàsiques i el tractament de la fotografia amb les eines actuals.

Hora: de 16 h a 19 h.

La Capsa, espai de creació. Ordino.

SORTIDA

Sortida guiada al parc nautral comunal de les valls del Comapedrosa

Sortida guiada pel circuit interpretatiu del Compedrosa per descobrir diferents aspectes sobre la flora i fauna d’Andorra i com pot variar en funció de l’orientació i l’altitud.

Hora: 18 h.

Parc Natural del Comapedrosa. La Massana.

ACTIVITATS

Dimecres 'Frikis' al museu

Vine a divertir-te jugant als jocs de taula més entretinguts i friquis (Lobo, Dixit, Marvel United, Virus i molts més), sota el guiatge del grup Frikis Andorra.

Hora: 22 h.

Museu del Còmic. La Massana.

VISITA

‘Visites amb autèntic mel’

Sabeu què és un rusc?. Veniu i coneixeu-los amb els apicultors d'Autèntic Mel i aprendreu com fabriquen la mel les abelles.

Canòlich. Sant Julià de Lòria.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per a Abcedari, una joia solidària, juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

tracking