televisió

Les sèries del 2023

Aquestes són les vint sèries més esperades de cara a l’any vinent que has d’apuntar al teu calendari. El 2023 voldràs renovar totes les teves subscripcions.

Sam Heughan, un dels protagionistes d'Outlander.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les millors sèries del 2023 ens portaran de tot: adaptacions de videojocs d’èxit, noves visions galàctiques, el retorn dels defensors a Marvel, noves temporades de les sèries més populars del moment, de The Bridgerton fins a Succession...

En definitiva, un altre any d’allau seriòfila que rebrem amb els braços oberts. Tot i que encara queden molts mesos perquè puguem donar la benvinguda a l’any nou, mai no és massa d’hora per començar a recopilar tot el que veurem pròximament entre les sèries de Netflix, HBO Max, Disney +i Prime Video, entre d’altres plataformes.

El món de les sèries en streaming va creixent cada cop més a través de les diferents plataformes que dominen el mercat.

L’univers cinematogràfic de Marvel (UCM), que ens deixa sense alè amb un ritme frenètic de diverses pel·licules i sèries per any. De moment, s’ha confirmat que veurem Echo, on farà la seva entrada oficial a l’univers Marvel el personatge de Darevil de Charlie Cox, que ja vam conèixer a la sèrie de Netflix. Juntament amb noves estrenes, veurem la nova temporada de Succession, d’HBO Max, un autèntic èxit de crítica, públic i premis que ha aconseguit convertir-se en icònica. També inclourem The Bridgerton, que ja prepara l’esperada tercera temporada, mentre que la segona s’ha convertit sense cap mena de dubte en una de les millors sèries de Netflix de l’any 2022. The Last of Us, l’exitós videojoc, un dels més venguts de Playstation, arribarà a la petita pantalla l’any vinent. The Last of Us és una història ambientada en un escenari postapocalíptic en què la humanitat ha sigut exterminada per culpa d’un virus mortal.

Outlander ja prepara la seva setena temporada, que serà la més llarga de la història de la sèrie. Finalment, una de les millors sèries originals de Netflix, Sex Education, estrenarà quarta temporada però amb algunes baixes.

tracking