Agenda

'Pedala i pinta' i 'El camerino de maquillatge'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Pedala i pinta' i 'El camerino de maquillatge'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS INFANTILS

‘Pedala i pinta’ i ‘El camerino de maquillatge’

A càrrec del Burro dels Jocs. Unes taules amb pedals amb les quals es poden fer produccions artístiques d’allò més originals i divertides, i uns camerinos de maquillatge amb miralls i instruccions molt fàcils per aprendre a fer maquillatges de fantasia. Hora: 17 a les 20 h. Plaça Major. Sant Julià de Lòria.

L’art de les bombolles

Una activitat familiar en què grans i petits descobriran el món de les bombolles dins un espai delimitat amb tanques de fusta i molinets de colors. Hora: d'11 h a 12.30 h.

Plaça de l'Església del Pas de la Casa.

Encamp

DANSA

De festa amb l’Esbart Santa Anna

Mostra de diversos balls de tots els grups de l'Esbart Santa Anna, des dels més menuts fins al cos de dansa. Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Júlia Amor - A ritme d’estiu

Una combinació perfecta de guitarres, sintetitzadors i caixes de ritmes que la situen entre el synth i el dream pop. Hora: 20 h. Plaça Major. Sant Julià de Lòria.

VISITA

Descoberta nocturna de les bons

En aquesta visita descobrirem el nucli tradicional de les Bons, així com el seu magnífic conjunt històric. Hora: 21 h. Conjunt històric de les Bons. Encamp.

TALLERS

Estiu amb A - Art per a joves

En aquests tallers abordarem, a través de la història de l’art, la pràctica de l’art contemporani i la seva posada en escena. Hora: de les 10 h a les 13 h. La Capsa, Espais de Creació. Ordino.

Estiu amb A - club foto joves

Intensiu de fotografia per a joves per tal d’aprendre les nocions bàsiques i el tractament de la fotografia amb les eines actuals. Hora: de les 16 h a les 19 h. La Capsa, Espais de Creació. Ordino.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per a Abcedari, una joia solidària, juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

tracking