Televisió

Zendaya és imparable

L’actriu Zendaya ha participat en sèries com ‘Shake It Up’ i ‘Euphoria’ i en
pel·lícules com ‘Dune’, ‘Spider-Man’, ‘Malcolm & Marie’ i ‘El gran showman’

Zendaya a la premiere de 'Spider-man'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu va començar la seva carrera audiovisual pels voltants de l’any 2010, amb la sèrie de Disney Channel Shake It Up, i des de llavors la seva carrera només ha fet que anar cap amunt. Des de fitxar per Marvel i una de les seves estrelles, Spiderman, ha compartit plató amb estrelles com Hugh Jackman al musical El gran Showman i s’ha unit a Denis Villeneuve en la ja confirmada bilogia Dune.

Sens dubte no podem oblidar-nos del seu paperàs a Euphoria, la sèrie que clarament l’ha consolidada a la televisió. La sèrie, creada per Sam Levinson (amb qui també va fer Malcolm & Marie), va aconseguir que alcés l’Emmy a millor actriu principal en sèrie dramàtica l’any 2020, i aquest any ha tornat a ser nominada pel mateix paper. Amb vint-i-cinc anys acabats de complir, Zendaya s’ha convertit en la intèrpret més jove a ser nominada dues vegades als premis més importants de la televisió. L’assoliment és doble, perquè la sèrie ha estat nominada a millor sèrie dramàtica, fent d’ella també la productora executiva més jove de la història dels Emmy. La sèrie Euphoria ha estat nominada també a millor música original i lletra.

L’actriu es troba en el millor moment de la seva carrera: a més d’actuar, cantar i fins i tot ballar, té talent de sobres i està llesta per incloure “directora” a la llista. En una entrevista recent, ha assegurat amb molta certesa que s’estrenarà com a directora a la ja confirmada temporada tres d’Euphoria, després que finalment no pogués dirigir un capítol de la temporada dos, tal com s’havia previst. Aquesta notícia no és sorpresa per als qui seguim Zendaya, ja que ha estat inclosa a la llista de les cent persones més influents de l’any 2022, a més a més d’aparèixer a la portada. Encara no s’ha anunciat de manera oficial quan començarà a rodar-se la temporada tres d’Euphoria, però segur que l’espera valdrà la pena.

tracking