Agenda

Volta a l'estany esbalçat

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Volta a l'estany esbalçat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Volta a l'estany Esbalçat

La pujada s’inicia per l’antiga carretera d’Arcalís i el camí de Tristaina. A l’Orri del Bruig, canviem de rumb per passar sota el pic de les Planes fins a arribar a l’estany de l’Esbalçat.

La baixada s’efectua pels Comis vells.

Punt i hora de sortida: Pont del Castellar (Ordino Arcalís). Hora: 08.30 h. Ordino-Arcalís.

ACTES

Premi lauredià i 2a diada de l’acordió

10.30 h a 13 h - Concurs PREMI LAUREDIÀ.

16 h a 18 h - Actuacions d'acordionistes al carrer.

18 h - Concert de balalaika i acordió a càrrec del DuoRusse.

19.30 h - Concert a càrrec de l'orquestra Els Assossegats, amb música de diferents estils dels nostres temps.

Diferents espais de la parròquia. Sant Julià de Lòria.

SORTIDA

Sortida per conèixer les papallones

Sortida per conèixer les papallones diürnes organitzada per Andorra Recerca + Innovació, amb la col·laboració de la Societat Catalana de Lepidopterologia i el Museu de Ciències Naturals de Granollers. Hora: 10 h. Berenador dels Cortals d’Encamp. Encamp.

MÚSICA

Sessió de vermut amb Richy Vuelcom

Set d'organic house per a un bon vermut. Hora: 12.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

VISITA

Visita guiada nocturna Escaldes-Caldea

Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color. Hora: 22 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Visita guiada per Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una manera distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Repassarem la història d'Andorra en el seu context. Farem referència al ric patrimoni històric, cultural, natural i artístic que trobarem al llarg de l'acurat recorregut escollit. Hora: 10.30 h. Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per a Abcedari, una joia solidària, juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

tracking