Televisió

Tres baixes seguides

L’aclamada sèrie de netflix ‘Sex Education’ no podrà comptar amb tres de les seves actrius protagonistes ja que no continuaran treballant a la ficció

El repartiment de la sèrie.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El desenvolupament de les sèries molts cops ve de la mà del fet que els actors i actrius es vagin renovant amb el pas de les temporades. És un fet que veiem especialment en les ficcions juvenils. Sex Education està vivint un canvi important en el seu càsting. Fa tan sols uns dies coneixíem la notícia que Patricia Allison, Ola a la sèrie, no continuarà a la ficció de Netflix. Però en aquesta ocasió és Tanya Reynolds, Lily a la sèrie, on és parella fictícia d’Ola. És per aquest motiu que a la quarta temporada no podrem seguir la trama entre Lily i Ola, ja que la parella desapareixerà completament. “Es la progressió natural d’aquestes sèries. Quan tens tants personatges i grans actors i actrius, penso que has de deixar que alguns dels veterans obrin camí als nous, és absolutament correcte.” Reynolds assegura, a més, que “he estimat el personatje de Lily amb tot el meu cor, tres temporades han sigut el número realment perfecte per a mi”. A més de Patricia Allison i Tanya Reynolds, la primera actriu a anunciar que no seguiria va ser Simone Ashley, a causa del seu salt a la sèrie Bridgerton. L’actriu dona vida a Kate Sharma, qui va ser una de les protagonistes de la segona temporada, mentre que a Sex Education el personatge que interpretava era secundari.

Després d’assabentar-se de totes aquestes baixes, els fans i la crítica es demanen pel seu futur.

UNA DOCUSÈRIE SOBRE DAVID BECKHAM

Netfix prepara una docusèrie sobre la vida de David Beckham. La productora ha confirmat fa uns dies que ha iniciat la producció de la sèrie documental de David Beckham. El projecte narra la història de l’exfutbolista a través d’entrevistes i imatges mai vistes dels seus més de quaranta anys de vida. A través d’entrevistes exclusives amb el protagonista, la seva família, amics, es comptarà amb imatges d’arxiu mai vistes que repassaran els orígens humils a Londres de l’exfutbolista fins a la seva conversió en una de les estrelles del món de l’esport més importants de la història. La productora Netflix ha decidit comptar amb dos reconeguts professionals del món del documental per donar forma a aquesta docusèrie: Fisher Stevens, guanyador de l’Oscar a millor documental per The Cove, i John Battsek, que va guanyar l’Emmy l’any 2013 per Manhunt: The Inside Story of the Hunt for Bin Laden. S’encarregaran de la direcció final.

tracking