Televisió

Nominada als Emmy

L’actriu Sydney Sweeney, de 24 anys i origen australià, ha rebut dues nominacions pels seus papers a la sèrie ‘Euphoria’ i ‘The White Lotus’, a HBO.

L'actriu Sydney Sweeney a la catifa vermella.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Sydney Sweeney, de tant sols 24 anys, està vivint un dels millors moments de la seva carrera com.

L’artista, que protagonitza Euphoria i The White Lotus, ha conegut aquesta setmana que opta a dos guardons en els Premis Emmy, que se celebraran el dotze de setembre vinent. Podria emportar-se el de millor actriu secundària de sèrie dramàtica pel seu paper de Cassie a Euphoria, però també el de millor actriu de repartiment en una minisèrie per The White Lotus, d’HBO. En cada una d’aquestes sèries Sydney interpreta papers molt diferents, per això, segons la crítica, no seria d’extranyar que s’emportés els dos guardons.

L’actriu ha penjat un vídeo a Instagram en què la podem veure profudament emocionada en compartirr la meravellosa notícia amb la seva mare amb el mòbil, i a qui agraeix expressament el recolzament incondicional.

Aquestes dues importants nominacions als Premis Emmy són les primeres de l’actriu i ha compartit l’agraiment a través del seu compte d’Instagram, on acomula més de trezte milions i mig de seguidors. “Moltes gràcies a l’acadèmia de la televisió per les meves nominacions als Emmy”, “És un honor saber que Olivia (el personatje que interpreta a la minisèrie The White Lotus i Cassie han connectat amb tantes persones. Estic molt orgullosa d’aquestes sèries i molt agraïda a tots els equips que les han fet possibles. Però el més important de tot: mare, t’estimo, ho hem aconseguit tot i els altibaixos”. Està clar que per a Sweeney les nominacions ja són un premi en si mateix. Haurem d’esperar a la gala dels Emmy, que se celebra el pròxim dotze de setembre, per poder veure com reaccionarà l’actriu en cas que guanyi alguna de les dues estatuetes. És una incògnita si l’actriu assistiarà a la gala de la mà de Jonathan Davino, amb qui manté una relació des de l’any 2018.

tracking