Agenda

'La chanson française'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'La chanson française'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

‘La chanson française’

Guillem Tudó (veu i saxòfon) presenta una selecció musical dels millors clàssics de la cançó francesa i de les seves millors veus. Hora: 19.30 h i 21 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Lia de Cuba a The Roff top Van

Actuació en directe de Lia de Cuba. Hora: 20.30 h. Hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Escaldes-Engordany.

Anna Luna

Música per acompanyar la sobretaula del sopar a La Pèrgola. El jazz amb tota la seva riquesa i diferents estils serà el protagonista d'aquesta sèrie de concerts. Hora: 21.30 h

Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

AUTOCINEMA

‘El padre’

Relata la dolorosa trajectòria d'un home la realitat del qual a poc a poc es fa miques davant els nostres ulls. Hora: 22 h a 23.30 h. Aparcament de Prada de Moles. Encamp.

CONFERÈNCIES

‘Treballar a l’estranger. Un arquitecte andorrà a Itàlia’

Un arquitecte superior per la UPC va treballar a Andorra com a arquitecte, però a l’any 2011 es va traslladar a Milà, on va establir la seva vida formant una família i treballant. Hora: 19 h. Col·legi Oficial d'Arquitectes d'Andorra. Andorra la Vella.

TALLERS

Escriure i publicar a wattpad

En aquest taller abordarem l’escriptura i publicació a WATTPAD, la plataforma de narració social en què els usuaris es connecten amb els seus escriptors preferits, llegeixen i escriuen històries originals. Hora: de 11 a 13 h. La Capsa. Espais de creació. Ordino.

VISITES

Visita guiada nocturna escaldes - Caldea

Veniu a gaudir d'Escaldes – Caldea quan la claror del dia s’acaba i es converteix en foscor. Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 22 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari

Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per a Abcedari, una joia solidària, juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.

Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

Fins al 29 de juliol.

tracking