x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

'Succession' i els Emmy

L’acadèmia de televisió dels Estats Units d’Amèrica va anunciar ahir a Los Angeles les nominacions per a la 74a edició dels premis més prestigiosos del mitjà.
Alguns dels protagonistes de 'Succession'.Alguns dels protagonistes de 'Succession'.

Alguns dels protagonistes de 'Succession'.

Alguns dels protagonistes de 'Succession'.

Actualitzada 13/07/2022 a les 06:41
La sèrie dramàtica Succession ha aconseguit 25 nominacions per a la 74a edició dels Emmy i es converteix en la producció amb més candidatures, seguida de Ted Lasso i The White Lotus, totes dues amb 20, va anunciar ahir l’Acadèmia de Televisió dels Estats Units. En aquesta ocasió, cap de les tres produccions que concentren més nominacions no competirà en la mateixa categoria. Succession ho farà en l’apartat de millor sèrie dramàtica, Ted Lasso en la de millor comèdia i The White Lotus aspirarà a convertir-se en la millor minisèrie del curs. Tot i l’èxit de Succession amb 25 candidatures, encara queda lluny el rècord històric de nominacions per a una sèrie de drama, que va marcar Game of Thrones amb 32 el 2019. Succession, que ja va guanyar en la categoria de millor sèrie de drama el 2020, competirà aquest any amb Squid Game, Stranger Things, Ozark, Better Call Saul, Euphoria, Severance i Yellowjackets.

Les 20 nominacions de la comèdia Ted Lasso (Apple TV+), que va arrasar l’any passat obtenint 7 guardons, marquen un registre semblant al de 30 Rock el 2009, quan es va convertir en la sèrie d’aquest gènere més nominada de la història, amb 22 candidatures. També aspiraran a l’Emmy a millor sèrie de comèdia Hacks, Abbott Elementary, Barry, Curb Your Enthusiasm, The Marvelous Mrs. Maisel, Only Murders in the Building i What We Do in the Shadows.

The White Lotus es disputarà l’Emmy a millor minisèrie amb altres formats, com Inventing Anna, The Dropout, Dopesick i Pam & Tommy.

La plataforma HBO ha aconseguit situar dues de les seves produccions, Succession i The White Lotus, entre les tres amb més nominacions. Un top 3 que completa Apple TV+ gràcies a Ted Lasso.
La 74a edició dels premis Emmy se celebrarà el 12 de setembre a Los Angeles.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts