x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Agenda

Espectacle infantil amb el mag Ment Aèria

Espectacle infantil amb el mag Ment Aèria

Espectacle infantil amb el mag Ment Aèria

Espectacle infantil amb el mag Ment Aèria

Actualitzada 12/07/2022 a les 06:51
LA PROPOSTA DEL DIA

Espectacle infantil amb el mag Ment Aèria
Un espectacle per a tots els públics: divertit, amè i súper participatiu. L'il·lusionista Marc Ferrer oferirà jocs de màgia amb mocadors, cordes, monedes, cartes... Segur que us sorprendrà!

Hora: de 17 h a 18:30 h.
Plaça dels Arínsols. Encamp.


VISITES


Visita guiada nocturna Escaldes–Caldea. Festival de llum i color

Veniu a gaudir d'Escaldes–Caldea quan la claror del dia s’acaba i es converteix en foscor. Un agradable passeig per la parròquia d’Escaldes-Engordany, que a aquestes hores es converteix en un festival de llum i color que contribueix a alegrar considerablement els nostres sentits i a fer reviure les nostres emocions. Hora: 22 h.
Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.


Visita guiada Andorra la Vella

Aquesta activitat ens permet visitar d’una forma distesa els llocs més emblemàtics i interessants d’Andorra la Vella, incloent-hi el Centre Històric. Repassarem la història d'Andorra en el seu context. Farem referència al ric patrimoni històric, cultural, natural i artístic que trobarem al llarg de l'acurat recorregut escollit.
Hora: 10.30 h.

Plaça de la Rotonda. Andorra la Vella.

CINEMES

‘Cinema a la fresca’ a l'Andorra Park Hotel
Per a l'activitat Cinema a la fresca, l'hotel instal·la una pantalla al jardí que és visible tant des del restaurant com des de la terrassa exterior. Avui, El Graduado.
Hora: 21.30 h.
Andorra Park Hotel. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’
Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell
Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic
Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia
S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Miquel Martí i Pol. ABCEDARI solidari
Un homenatge al poeta català format pels 26 haikus que va escriure per a Abcedari, una joia solidària, juntament amb la interpretació de 26 artistes i 26 escriptors contemporanis.
Sala d'Exposicions del Govern. Andorra la Vella. Fins a l’11 de setembre.

‘Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita’
El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris. La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX.
Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

‘Bubble beirut’
Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.
Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.
Fins al 29 de juliol.

Sala d'Exposicions del Govern.
Andorra la Vella.
Fins a l’11 de setembre.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts