x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

'Your honor' s'acaba

L’actor Bryan Cranston, protagonista de la sèrie, anuncia que finalitzarà amb la temporada 2. La ficció, disponible a Movistar Plus+, renova l’equip creatiu.
Bryan Cranston en un moment de la sèrie.

Bryan Cranston en un moment de la sèrie.

Bryan Cranston en un moment de la sèrie.

Actualitzada 11/07/2022 a les 06:47
Your Honor, el thriller judicial protagonitzat per Bryan Cranston, arribarà al final definitiu amb la segona temporada. Així ho ha afirmat el mateix actor en declaracions al podcast Armchair Expert, que recull Deadline. “M’estic preparant per a la segona i última temporada d’aquesta minisèrie que vaig fer per a Showtime”, indicava l’artista, que va treure pit davant els seus resultats: “Segons m’expliquen, va tenir unes audiències més elevades que cap altra sèrie que hagin estrenat, així que hem tingut una temporada més”.

Com bé comentava Cranston, aquesta adaptació de la israeliana Kvodo havia estat concebuda per Showtime com una minisèrie tancada. Però el bon funcionament ha donat peu que tingui un lliurament més, així com a la seva expansió internacional. Cal recordar que Your Honor també té en marxa un remake a Espanya a càrrec d’Atresmedia.

En tot cas, la continuació tindrà alguns canvis importants des del punt de vista creatiu. Peter Moffat, showrunner de la primera tanda, va decidir abandonar el projecte per motius personals. Encara que inicialment s’havia de comptar amb David Manson com a nou productor executiu, ha acabat deixant la sèrie, que queda en mans de Joey Hartstone, guionista de la primera temporada i experimentat en altres produccions de Robert i Michelle King, com The Good Fight.

També hi ha una novetat en l’elenc. Keith Machekanyanga, que havia tingut participacions episòdiques en el paper de Lil Mo en la primera tanda, passa a integrar-se en el repartiment fix d’aquesta segona.

Your Honor segueix la història del respectat jutge Michael Desiato en el seu intent per ocultar l’homicidi comès pel seu fill, que atropella amb un cotxe la filla d’un dels principals mafiosos de la ciutat. A Andorra, la sèrie s’ha pogut veure a través de la plataforma Movistar Plus+.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts