Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La manca de contacte entre tu i la teva parella romàntica podria fer-te sentir força depressió avui. Pots tenir la temptació darribar a la conclusió errònia que el teu amor ja no es preocupa per tu i que és per això que el telèfon no està sonant. No caiguis en aquest parany. Si intentes tenir objectivitat, t'adonaràs que això no és cert.

Taure Tendeixes a tenir molta intuïció, però avui podries sentir un bloqueig total. No pots sentir el que altres senten i oracles com el “I Ching” simplement ja no tenen sentit. Pots intentar tornar a la lògica, però avui no et funciona tampoc. No obstant, no creguis que aquesta és una situació permanent. Els teus bioritmes mentals són baixos.

Bessons Normalment ets una persona molt treballadora, ja es tracta d'una feina, projecte personal o simplement de les feines de la casa. Avui, però, sents un atac de mandra. És probable que no vulguis fer res excepte relaxar-te i llegir o veure la televisió. Està bé. Tots necessitem temps per relaxar-nos.

Cranc Avui és possible que vulguis aïllar-te del món i amagar-te. El pati del darrere o el dormitori semblen especialment atractius en aquest moment, i potser acabis d'adquirir un nou llibre que et mors per llegir. Ni tan sols et ve de gust compartir un dinar amb la resta de la família. No et preocupis per això.

Lleó Un canvi de professió pot ser a les estrelles per a tu, o com a mínim un canvi d'afició. Els darrers avenços tecnològics han aconseguit capturar el teu interès. Els visuals en particular aconsegueixen que la teva creativitat flueixi. Potser és el moment d'inscriure's a un taller de cap de setmana o malbaratar en aquesta càmera de vídeo que has estat mirant durant un temps.

Verge Potser avui sentis pesadum quan t'enfrontis a la teva situació financera. Pots haver tingut molts comptes per pagar, i per tant els teus comptes podrien tenir menys diners dels que t'agradaria. No obstant això, això és només temporal i probablement et faci sentir bé no tenir factures per pagar.

Balança Potser aquest matí et miris al mirall i t'horroritzés el que vegis. Has estat treballant de valent i tens estrès, per la qual cosa probablement se't notarà el cansament. Tot i això, tendeixes a exagerar les coses i creure que et veus molt pitjor del que et veus en realitat. Gaudeix d'una mica de roba nova i un passeig i després descansa una mica.

Escorpí Una cosa que podria passar durant el dia inconscientment et recordarà una cosa desagradable que t'ha passat en el passat. Potser ni tan sols recordeu l'esdeveniment d'avui, però els records del passat podrien perseguir-te durant tot el dia i posar-te d'un humor molt negre. Tracta d'analitzar per què aquest record t'afecta tant. Després, quan ja sàpigues el perquè, deixa-ho anar.

Sagitari La construcció de carrers o edificis podria fer que sigui difícil que et puguis moure pel teu barri avui. Podria haver embús de trànsit a diverses quadres. Si has de fer manats, vés a peu o fes-los d'hora. Les obres podrien també fer malbé les línies telefòniques, almenys per un temps, per la qual cosa podries perdre't algunes trucades que necessites atendre.

Capricorn Avui pot passar que et vegis en l'obligació de quedar-te a casa per alguna raó. Potser estàs esperant un visitant que arriba tard o un lliurament d'algun tipus. Per tant, podríeu sentir una mica d'ansietat. T'agrada quedar-te a casa, però només si tries fer-ho. Troba alguna cosa creativa per matar el temps que hagis de passar esperant.

Aquari La construcció de carrers o edificis podria fer que sigui difícil que et puguis moure pel teu barri avui. Podria haver embús de trànsit a diverses quadres. Si has de fer manats, vés a peu o fes-los d'hora. Les obres podrien també fer malbé les línies telefòniques, almenys per un temps, per la qual cosa podries perdre't algunes trucades que necessites atendre. Aquest podria ser un dia frustrant.

Peixos La decepció causada per una figura pública prominent que sempre has admirat podria causar-te una crisi ètica avui. Podries trobar-te dubtant de les creences i els valors que havies acceptat sense discussió durant la major part de la teva vida. Tingues en compte que això és en realitat un procés saludable.

tracking