Televisió

Més 'Stranger Things'

La ficció de Netflix tindrà una sèrie derivada i una obra de teatre, segons han avançat Matt i Ross Duffer. La plataforma estarà implicada en tots dos projectes.

La quarta temporada de 'Stranger Things' ha suposat la millor estrena a la història de la plataforma.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb prou feines una setmana després d’estrenar el capítol final, Stranger Things podria tornar a Netflix amb una sèrie derivada i fer el salt als escenaris amb una obra de teatre, segons van anunciar ahir els creadors del format, Matt i Ross Duffer. A través d’un comunicat, el gegant de l’streaming va confirmar que col·laborarà amb la productora dels germans Duffer, Upside Down Pictures, en totes dues produccions.

“Cuiden tots els detalls. No és casual que Stranger Things s’hagi convertit en un fenomen pop èpic. Estem emocionats de continuar treballant en noves històries”, va indicar el cofundador de Netflix, Ted Sarandos. Es desconeix quina trama o amb quins personatges comptarà la ficció derivada, tot i que en declaracions prèvies els creadors de la sèrie van assegurar que no comptarien amb alguns dels personatges centrals, com Eleven o Steve Harrington.

Netflix va assegurar que la quarta temporada de Stranger Things va ser reproduïda durant 287 milions d’hores en el cap de setmana d’estrena, el 23 de maig passat, aconseguint així el millor debut en la història de la plataforma. L’esperada nova tanda d’episodis del format de ciència-ficció va batre un rècord mundial que fins ara ostentava l’espanyola La casa de papel, que amb l’estrena de la cinquena temporada el 2021 va sumar 201 milions d’hores reproduïdes en el primer cap de setmana. En el tercer esglaó de les millors estrenes en la història de Netflix se situa la segona temporada de Los Bridgerton, amb 193 milions d’hores reproduïdes, el mes de març d’enguany.

A més de l’univers Stranger Things, els germans Duffer tenen previst estrenar l’adaptació televisiva del manga Death Note, un dels més populars del seu gènere, i una altra pel·lícula basada en el llibre de Stephen King i Peter Straub The Talisman.

tracking