TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries T'han convidat a una festa que se suposa que té lloc avui? Si penses que no, val més que miris l'agenda de nou. Tots els indicis suggereixen que podries oblidar moltes coses importants en aquest moment, potser un esdeveniment social, potser alguna cosa relacionada amb la feina. Aquest podria no ser un dels teus millors dies. En general tendeixes a tenir una memòria d'elefant. Només de moment, mantingues el teu calendari a mà!

Taure Massa exercici mental o físic podria fer que sentis cansament avui. Podries encoratjar-te més del que és normal en la captació de les coses i els que t'envolten podrien sorprendre's que sembles moure't com un cargol, quan normalment tens molta energia. Passa tant de temps com puguis descansant, ja que hauràs de recuperar la teva vitalitat.

Bessons Tot i que la teva parella pot estar sentint-se molt sensual en aquest moment, potser no sentis una passió similar. Has tingut uns dies estressants i amb prou feines pots moure't, de manera que la teva resposta a les propostes sexuals tendeix a ser tèbia, en el millor dels casos. El teu afecte certament no ha disminuït, però la teva parella podria interpretar el comportament així.

Cranc Casa teva pot ser un lloc tenebrós avui. És probable que un membre de la família es trobi lluny i la presència d'aquesta persona es trobi molt a faltar. L'única cosa que pots fer en aquestes circumstàncies és assegurar-te que tothom es mantingui ocupat fins que aquesta persona torni. Una manera de distreure la família és netejar la casa com a bestreta d'una càlida benvinguda.

Lleó La teva confiança en tu mateix/a podria estar avui per terra. Els errors del passat poden perseguir-te i potser momentàniament et venci la por que hagis de cometre una altra vegada errors similars. Esforça't per tenir objectivitat abans de perdre el cap. Pot causar-te problemes innecessaris. Tracta d'adonar-te que ets una persona única i que tens habilitats i talents que et distingeixen.

Verge Els teus talents creatius podrien semblar totalment bloquejats avui. Potser hi ha un projecte on realment vols treballar. Tens l?enfocament mental, però potser no l?element creatiu. Això podria ser tan frustrant que vulguis llençar alguna cosa. Fes-ho si cal (preferiblement un coixí). Tot i això, l'única resposta possible pot ser deixar de banda la teva feina fins demà.

Balança Aquest definitivament no és un bon dia per quedar-se a casa i fer les feines de la llar. Si ho fas, alguns pensaments tristos i irracionals et poden perseguir tot el dia. Tant se val quin temps faci, seria molt millor sortir i fer qualsevol cosa que mantingui la teva ment enfocada en alguna cosa positiva. Veu de compres, assisteix a un esdeveniment esportiu, veu una pel·lícula o visita un amic.

Escorpí Algunes notícies decebedores podrien posar-te força trist en algun moment del dia. Algú proper a tu aviat podria haver de sortir de la ciutat durant diverses setmanes i et sentiràs molt sol/a. No obstant això, no té gaire sentit insistir en això. Només hauràs de mantenir-te en contacte a través del telèfon o del correu electrònic i esperar el moment en què aquesta persona torni.

Sagitari Les activitats de recaptació de fons d'un grup de què ets part van molt bé, però avui és probable que descobreixis que les coses semblen estar estancades. Pot ser que els xecs no arribin al correu, la gent important no torni les trucades telefòniques o algú no es presenti per fer la feina a mà.

Capricorn Els assumptes laborals podrien anar tan lentament avui que podries tenir la temptació de retirar-te. No et passi pel cap pensar d'aquesta manera! És només un d'aquells dies en què res no sembla sortir bé, tot i que, bàsicament, tot encara hauria d'anar molt bé per a tu. No cal esperar gaire progrés avui i, certament, no esperis res més que foscor dels teus col·legues.

Aquari Si tens alguna cosa que estàs intentant estudiar, aquest no és el dia per fer-ho. És probable que la teva concentració hagi desaparegut i que el que estàs llegint probablement et soni molt estrany. A menys que sigui realment necessari, el millor seria posar els llibres de banda fins demà, ja que probablement no seràs capaç d'absorbir molt avui.

Peixos Somnis foscos i depriments podrien afectar el teu somni aquesta nit, probablement alternant-se amb altres estúpids que et facin riure a riallades. Podries despertar-te al matí en total confusió per aquestes imatges i tendir a rebutjar-les. No facis això! Els teus somnis estan tractant de dir-te alguna cosa sobre tu.

tracking