Agenda

Hysteriofunk & ONCA - Festival internacional de jazz

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Hysteriofunk & ONCA - Festival internacional de jazz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Sortida guiada al Parc Natural comunal de les Valls del Comapedrosa

Sortida guiada pel circuit interpretatiu del Compedrosa per descobrir diferents aspectes sobre la flora i fauna d’Andorra i com pot variar en funció de l’orientació i l’altitud. Hora: 18 h. Parc Natural del Comapedrosa. La Massana.

Sortida guiada - Ramaders andorra

Sortida guiada des del coll de la Botella fins a les Bordes de Setúria, on es podrà conèixer in situ com viu el bestiar a Andorra dins del model de ramaderia extensiva, la feina que fan els ramaders. Hora: 18 h. Coll de la Botella. Ordino.

MÚSICA

Hysteriofunk & ONCA - Festival internacional de jazz

Celebració vintage que recull un total de nou peces musicals arranjades per Albert Gumí, per un recorregut històric del grup de rock andorrà amb la interpretació de peces com Empapada o Jesuis la merde acompanyats de l’ONCA. Hora: 21.30 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

Pic negre, nits d'estius als museus

Els músics del grup andorrà Pic Negre ens acostaran al Brasil a ritme de samba, xoro, bossa nova i partido alto, inspirant-se en Djavan, Jobim i Gabriel Grossi, cèlebres músics brasilers reconeguts internacionalment. Hora: 22 h. Museu de la Moto. Canillo.

XERRADES

‘Sangre blanca’ - nits d’estiu als museus

La casa dels guardes, l’antic i emblemàtic funicular, la galeria interior de la presa del llac... El camí hidroelèctric d’Engolasters ens endinsa en les instal·lacions hidroelèctriques que envolten l’estany, així com en l’estreta relació entre aquestes infraestructures i la història d’Andorra. Vine a descobrir-lo i enduu-te moltes anècdotes! Hora: 20 h. Museu Nacional de l’Automòbil. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

tracking