x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Estocada a HBO Europe

La Companyia cancel·la quasi totes les sèries europees i redueix catàleg per la fusió de Warner i Discovery. El mercat llatinoamericà salva les produccions espanyoles.
HBO Max ha decidit aturar dràsticament la política de produccions al vell continent.

HBO Max ha decidit aturar dràsticament la política de produccions al vell continent.

HBO Max ha decidit aturar dràsticament la política de produccions al vell continent.

Actualitzada 06/07/2022 a les 06:55
Després de mesos de reestructuracions i retallades als Estats Units, els efectes del naixement de Warner Bros-Discovery es comencen a notar a Europa. El nou gegant mediàtic sorgit a partir de la fusió entre WarnerMedia i Discovery ha decidit cancel·lar pràcticament tota la producció europea de la plataforma HBO Max.
Segons informa Variety, la mesura afectarà els països nòrdics (Dinamarca, Suècia, Noruega i Finlàndia), Europa central i Turquia. De moment, només en quedaran fora Espanya i França, tot i que en aquest últim país la plataforma encara no ha aterrat oficialment i ni tan sols hi ha data programada per a la posada en marxa.

En el cas d’Espanya, el mitjà apunta el fet que s’hauria salvat de la crema perquè el contingut en espanyol viatja molt bé i pot permetre a HBO Max consolidar-se en països de l’Amèrica Llatina, així com donar resposta al gens menyspreable mercat hispà dels Estats Units.
Les retallades s’estarien començant a materialitzar ja en el catàleg de la plataforma en l’àmbit mundial. En els últims dies, són molts els usuaris que s’han adonat de la desaparició d’una gran quantitat de títols, principalment del vell continent, i això es deuria al fet que també han decidit eliminar dràsticament contingut llicenciat.

El conglomerat mediàtic busca així recalibrar les prioritats amb vista a la pròxima fusió dels serveis de streaming de totes dues empreses, HBO Max i Discovery+, per assolir l’objectiu d’estalviar-se prop d’uns tres mil milions de dòlars en dos anys.
La companyia deixa clar que no s’aturaran les ficcions originals que ja estan en producció i, encara que no s’especifica, també s’entén que seguiran endavant molts, si no tots, els projectes als quals s’havia donat llum verd amb anterioritat. No obstant, és més que probable que algunes d’aquestes produccions s’acabin venent a altres plataformes. “El nostre compromís amb aquests mercats no ha canviat”, diu l’empresa en un comunicat. “Continuarem encarregant contingut local per a les cadenes lineals en aquestes regions i continuarem realitzant importants compres de contingut local per als nostres serveis de streaming.”
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts