TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Els viatges poden causar més problemes dels necessaris. Pots oblidar alguns elements vitals en empacar o podria haver-hi molt poc temps per preparar-ho tot. El teu avió es pot endarrerir o pots perdre una cosa valuosa. Tracta de resoldre problemes potencials. Fes servir una llista en empacar, guarda els objectes de valor a prop teu i porta molts llibres i CD per si has d'esperar per un retard. Malgrat tot, diverteix-te!.

Taure Un assumpte emocional amb un membre de la teva família podria donar-te ganes de fugir i amagar-te. No lluitis contra l'impuls. Això pot ser just el que necessites per aclarir la teva ment pel que fa als problemes i guarir la teva ment abans d'enfrontar-te a aquesta persona una altra vegada. També podries rebre algunes revelacions més aviat desconcertants sobre la teva persona i els vells traumes que has oblidat fa temps.

Bessons Els problemes emocionals arrelats en el passat podrien fer que avui sentis inhibició. També podries caminar una mica més sensible que de costum i veure insults on no n'hi ha. Frena l'impuls d'ofendre't. Tracta de confrontar i alliberar els vells problemes o, almenys, promet-te tractar-los més tard.

Cranc Friccions o altres problemes a la feina poden fer que vulguis deixar mals hàbits, però les preocupacions relatives als diners podrien impedir que ho facis. Definitivament, has de tornar a avaluar la teva situació. Potser un canvi de feina és justament el que necessites ara. És possible que tinguis talent sense explotar que et podria ajudar a guanyar millor i és possible que també vulguis practicar aquests talents.

Lleó Pots tenir un dia meravellós avui. La teva imaginació, intuïció i creativitat són grans, i la teva inspiració cap a les noves obres d'art podria omplir el teu cor i la teva ment. Estaràs molt feliç en discutir les teves idees amb qualsevol persona que mostri interès. L'únic punt fosc en el dia pot ser que un nen, amic o amant s'enutxi perquè se senti ignorat. No et preocupis. En sortirà.

Verge En general, tendeixes a ser una persona molt orientada físicament, però avui és més probable que vulguis mirar l'interior, potser per experimentar amb les teves pròpies habilitats psíquiques o estudiar conceptes espirituals. També pot ser que t'interessin més del que és habitual les arts, especialment les que provenen d'altres cultures. Seràs avui molt més contemplatiu/ada del que és habitual.

Balança Les consideracions financeres podrien endarrerir l'inici d'un projecte nou que has volgut començar durant molt de temps. Potser no tens absolutament els fons que necessites, o potser el cost és una mica més alt del que s'esperava. No caiguis en la desesperança. Això és només un altre retard temporal. Retalla el pressupost i fes substitucions per baixar-lo més.

Escorpí El dia es pot veure temporalment afectat per un escàndol d'algun tipus. Part del teu entorn, especialment les dones, poden conspirar fent xafarderies. La teva curiositat es despertarà sens dubte, però no tinguis la temptació d'unir-te a aquestes persones. Hi ha més coses en la situació del que sembla, i voldràs conèixer tots els fets abans de treure conclusions.

Sagitari Ets una persona intuïtiva per naturalesa, però avui és molt probable que tinguis una onada de premonicions psíquiques. Les mirades cap al teu propi caràcter podrien portar vells traumes a la superfície perquè puguis alliberar-te'n. Els teus somnis podrien ser especialment intensos i força desconcertants, encara que no d'una manera negativa. Anota'ls. El teu sentit de l'estètica també és molt gran.

Capricorn El sexe i el romanç són molt presents a la teva ment avui. Sents una passió especial i les teves emocions són riques i profundes. En moments com aquest és molt probable que vulguis concentrar-se en el teu propi plaer, però, és important prestar atenció a la teva parella. Les novel·les i pel·lícules atrevides podrien ser especialment atractives, i és possible que juguis amb la idea de comprar llenceria. Veu per això!.

Aquari Un membre de la família podria estar sentint-se una mica trist, i pots tenir la temptació de xerrar per aixecar-li l'ànim. No ho facis. No respondrà bé i això podria crear tensió a la llar. És probable que la teva pròpia confiança vagi al punt més baix. Tens a ser el teu pitjor crític quan les coses van bé, però avui tens una mica de confusió.

Peixos Massa exposició a llibres, diaris i ordinadors pot provocar mals de cap i fatiga visual, així que tracta dexercir una mica de cautela quan treballis amb lletra petita o text dordinador. Els pensaments d'amor i romanç podrien interferir amb la teva capacitat per fer la feina amb eficàcia. Pots tenir la temptació de passar la major part del teu temps al telèfon.

tracking