Agenda

Giravolta titelles

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Giravolta titelles

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

MÚSICA

Atzig

Concert Atzig, a càrrec del grup Odara Trio. Inclou temes de creació pròpia amb un fil conductor que relata una història que es mou entre l’atzar i el desig. Hora: 20 h. Plaça Major. Sant Julià de Lòria.

Hit the road jack - Festival Internacional de Jazz

Ray Charles Tribute: un homenatge al gran cantant, pianista i compositor nord-americà Ray Charles. Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes.

TEATRE

‘Giravolta titelles’

Instal·lació peculiar de titelles a càrrec de la companyia Galiot Teatre. Hora: 17 h i 20 h. Plaça Major. Sant Julià de Lòria.

VISITA

Descoberta nocturna de la mosquera i el tremat

En aquesta visita descobrirem els nuclis tradicionals de la Mosquera i el Tremat, així com el seu magnífic patrimoni. Aquesta descoberta inclou una església i un molí: Sant Miquel de la Mosquera i el molí del Guillem. Hora: 21 h

Museu Etnogràfic Casa Cristo. Encamp.

Andorra la Vella en flor

George Bentham, eminent botànic anglès de començament del segle XIX, acompanya els visitants en un apassionant recorregut per la història i les meravelles naturals d’Andorra.

Carrers de la parròquia. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

tracking