Televisió

Un xut d'adrenalina

Amazon Prime estrena ‘La lista final’, un espectacular ‘thriller’ bèl·lic dirigit per Antoine Fuqua (‘The Equalizer’) i protagonitzat per Chris Pratt i Taylor Kitsch.

'La lista final' ja està disponible a Amazon Prime Video.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Antoine Fuqua, director de la saga The Equalizer i de films com Training Day (2001), és l’encarregat de firmar una de les sèries més espectaculars de l’estiu, La lista final, que acaba d’estrenar-se a Amazon Prime, on desplega un recital d’escenes d’acció i cinema bèl·lic rodades al màxim nivell.

En una entrevista recent en el marc del Festival de Televisió de Montecarlo, on va tenir lloc la presentació mundial de la sèrie, el realitzador va confessar la seva admiració pel fet que els espectadors, sigui quin sigui el moment vital que envolta les seves circumstàncies, continuïn creient en l’entreteniment i “necessitin” la ficció. “La gent vol entretenir-se, i el cinema d’acció sempre ha estat aquí, en primera línia. Fins i tot durant la guerra, la gent vol anar al cinema; no crec que això hagi canviat, ni que canviï”, afirma.

Protagonitzada per Chris Pratt, amb Taylor Kitsch en el paper del seu millor amic, La lista final es basa en una novel·la de Jack Carr en la qual un membre dels Navy SEAL de l’exèrcit dels Estats Units, James Reece, és objecte d’una emboscada durant una missió encoberta a Síria en la qual perd tot el seu equip. Quan Reece torna a casa, la seva ment és un galimaties de confusos records on es barreja el sentiment de culpa amb la certesa que una part del que ha passat no encaixa en la lògica.

És aleshores quan un antic company de la CIA, Ben Edwars (Kitsch), li proposa esbrinar què va passar en aquella emboscada, però a cada pas que fan la realitat es torna més fosca i violenta, entren en joc bruts personatges relacionats amb negocis tèrbols i multimilionaris i, com a eix i detonant d’una nova dimensió, un probable desordre de salut mental. Vuit capítols carregats d’adrenalina, dels quals l’actor canadenc ja ha avisat que “es tracta tan sols d’una ficció escrita per un NAVY Seal”.

tracking