Agenda

O feirão

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

O feirão

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FESTES I MERCATS

‘O feirão’

Els membres del Grup de Folklore Casa de Portugal organitzen la 7a edició del mercat típic portuguès O FEIRÃO, ambientat a la primera meitat del segle XX. Hora: 10 h a les 13 h

Plaça Guillemó. Andorra la Vella.

MÚSICA

Sessió de vemut amb Wally's

Sessió d’organic house per a un bon vermut. Hora: 12.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Ron Carter - Festival Internacional de Jazz Andorra

Les cordes vibren suaument. El to és precís, clar i calmat. Sembla que els dits més llargs del jazz ballin sense pes. Ningú més no sona com Ron Carter. Hora: 21 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

Sant Andreu Jazz Band - Festival Internacional de Jazz Andorra

Més de 70 joves músics han passat pel projecte, alguns dels quals, actualment, amb carreres internacionals de gran èxit. Porten a l’escenari de la plaça Coprínceps De Nina Simone a Stéphane Grappelli, amb la direcció de Joan Chamorro. Hora: 18 h. Sala Prat del roure. Escaldes-Engordany.

Jamais deux sans trois - Festival Internacional de Jazz Andorra

Formació jove que combina la chanson française i el swing amb altres ritmes d’abast internacional, al so de dues guitarres i un contrabaix. Hora: 11 h. Parc de la Mola. Escaldes-Engordany.

ACTIVITATS

‘Week end dels 60’s’

Torna la concentració automobilística internacional Week end dels 60’s. L’esdeveniment compleix enguany la novena edició i arriba carregat d’activitats i propostes per al cap de setmana. Per diferents llocs. Encamp.

TALLER

‘À plein air’

Tallers de pintura amb cavallet de temàtica francesa. Hora: 11 h i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

VISITA

Andorra la Vella en flor

George Bentham, eminent botànic anglès de començament del segle XIX, acompanya els visitants en un apassionant recorregut per la història i les meravelles naturals d’Andorra.

Carrers de la parròquia. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

tracking