Televisió

Winslet torna a HBO

L'actriu busca revalidar l’èxit que va suposar ‘Mare of Easttown’ la temporada passada amb ‘Trust’, minisèrie basada en el ‘best-seller’ de l’argentí Hernán Díaz.

Kate Winslet manté una fructífera col·laboració amb el servei de streaming.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

’actriu Kate Winslet tornarà a HBO amb un nou projecte. Després de la seva experiència amb Mare of East­town, sens dubte un dels millors drames de la temporada passada, la intèrpret britànica es llança a la caça del seu tercer Emmy amb Trust, una minisèrie basada en el best-seller homònim de l’argentí Hernán Díaz.

La plataforma de streaming va adquirir els drets de la novel·la, la segona de l’autor finalista al premi Pulitzer, després d’una dura subhasta poc després de la seva publicació el maig d’aquest mateix any, i ara estaria intentant trobar el guionista perfecte per adaptar-la. Una tasca gens fàcil atès que una de les característiques principals del llibre és que la història està narrada per quatre personatges diferents i utilitza diversos gèneres literaris.

La sèrie, en la qual Winslet, a més de protagonista, també exercirà de productora executiva, seguirà un financer adinerat que, després de llegir una novel·la basada en la seva vida que no deixa gaire bé ni a ell ni a la seva dona, decideix contractar una secretària perquè li escrigui unes memòries amb l’esperança d’explicar la seva versió dels fets. No obstant això, ella comença a inquietar-se quan descobreix la veritable història.

Si finalment el projecte s’acaba concretant, Trust suposarà la tercera col·laboració entre Winslet i HBO. Una aliança que, de moment, és sinònim d’èxit si tenim en compte que la britànica va veure reconeguda la seva tasca tant a Mare of Easttown com a Mildred Pierce amb els corresponents premis Emmy en la categoria de millor actriu protagonista.

Winslet, que està a punt de començar la producció del llargmetratge Lee, basat en la vida del fotògraf Lee Miller, estrenarà a final d’aquest mateix any Avatar: el sentido del agua, la llargament esperada segona part de la taquillera pel·lícula de James Cameron.

tracking