x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Agenda

Juli Barrero & The Hot Pockets

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui
Juli Barrero & The Hot Pockets

Juli Barrero & The Hot Pockets

Juli Barrero & The Hot Pockets

Actualitzada 02/07/2022 a les 06:42
LA PROPOSTA DEL DIA

Juli Barrero & The Hot Pockets

Concert en directe de Juli Barrero que oferirà en el marc de la Temporada 2022 de l’Auditori Nacional. L’artista estarà acompanyat per la banda The Hot Pokets. Hora: 21.30 h. Auditori Nacional d’Andorra. Ordino.


ACTIVITATS


Caricatura digital

L’artista David Vivanco realitzarà caricatures en directe amb el seu iPad. Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

MÚSICA

John Holt

T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques. Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.


Mario Biondi

La veu profunda de baríton de Mario Biondi és càlida i sensual, clara i segura, i resulta extremament emotiva per donar forma al seu estil basat en el soul, el R&B i el jazz. Hora: 21 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

Joan Mar sauqué
El trompetista Joan Mar Sauqué és un dels valors més sòlids del jazz jove català actual. Hora: 12 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

Joan Chamorro trio & Èlia Bastida
Recorregut pel jazz, passant també pel bebop, la bossa nova i cançons de caràcter popular, a través del màgic so del violí. Hora: 18 h. Plaça Coprínceps. Escaldes.

DANSA

Ballada d’estiu de sardanes

Ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Solsona. Hora: 20 h. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

FIRES I MERCATS

Mercat de la vall

Mercat d’artesania creativa, art i productes agroalimentaris. El primer dissabte de cada mes entre maig i octubre. Hora: d’11 a 20 h.
Centre històric. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

Festa de l’estiu del Club Piolet
Un any més ens trobarem tots i totes a Pal, per passar un matí de dissabte superxulo! Hora: de 10 a 14 h. Vallnord-estació Pal Arinsal, sector Pal. La Massana.

Tallers infantils gran ludoteca de jocs tradicionals
La gran ludoteca de jocs tradicionals està formada per 32 espais de jocs amb jocs d’avui, ahir i sempre. Hora: de 16 a 18 h. Plaça del Prat del Riu. Canillo.

ACTIVITATS

‘Els misteris de la ment’

Pablo Raijenstein és considerat un dels deu millors mentalistes d’Europa i s’ha especialitzat a actuar en llocs inusuals i singulars. Hora: 20 i 21 h. Museu Casa d’Areny-Plandolit. Ordino.

Aniversari de la Vall
Un any més volem celebrar l’aniversari de la inscripció de la vall a la llista del patrimoni mundial de la Unesco amb una sortida guiada que serveix per apropar el patrimoni i els valors de la vall al públic. Hora: de 9.30 a 13.30 h. Pont de la Plana. Escaldes.

FESTES

Festa Major del Pas de la Casa

Totes les activitats tindran lloc a la plaça de l’Església, exceptuant les que en el programa s’indica una altra ubicació.
El Pas de la Casa. Encamp.

EXPOSICIONS

‘Ma vie d’artiste’
Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Francesc Galobardes Carbonell
Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic
Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia
S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts