Agenda

Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band - Festival internacional de jazz

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band - Festival internacional de jazz

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONCURS

XV Concurs d’embelliment floral

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats, a la qual ja s’han sumat diverses parròquies del Principat.

Encamp i el Pas de la Casa.

MÚSICA

Sílvia Pérez Cruz & Farsa Circus Band - Festival internacional de jazz

Sílvia Pérez Cruz porta a Escaldes-Engordany Farsa (género imposible) amb la Farsa Circus Band. El concert recull la realitat compositiva dels últims anys de l’artista i respon a la seva inquietud en relació amb la dualitat entre el que es mostra i allò que realment som.

Hora: 21 h. Sala Prat del Roure. Escaldes-Engordany.

Víctor Carrascosa quartet - Festival internacional de jazz

Víctor Carrascosa és un dels joves més talentosos sorgits de les aules del centre superior Liceu. És un músic que ha trepitjat l’escenari des de ben jove i des de llavors no n’ha baixat. Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

Vibrand en clau de soul

Gaudeix de l’estiu de la millor manera, amb música en directe i tot el soul en un Irish Pub ple d’encant i un fantàstic ambient. Hora: 21.30 h. Hotel Màgic. La Massana.

Nando Picó + DJ Richard Vuelcom

Nando Picó és natural de Monòver (Alacant), i els seus inicis en el món de la música s’assemblen molt als dels altres músics de la zona: banda de música, conservatori, jazz... Hora: 21.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

LLETRES

‘El món es torna senzill’

Presentació a Andorra de la segona novel·la de la prestigiosa i jove escriptora i guionista mallorquina. Hora: 19.30 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

Observació astronòmica de la lluna

Tan a prop i alhora tan lluny, la Lluna és l’únic satèl·lit natural i l’únic cos celeste, tret de la Terra, que els humans hem trepitjat. L’explorarem i n’aprendrem moltes curiositats sota el guiatge d’un astrònom apassionat, el Joan Pujol. Hora: 22.30 h. Camí hidroelèctric d’Engolasters. Escaldes-Engordany.

EXPOSICIONS

‘Beeart’

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic, i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles esdevinguin escultores. Museu Casa Rull. La Massana.

Fins al 30 de juny.

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Realitat; utopia / distopia

El discurs i les temàtiques són fonamentals pel desenvolupament artístic. És per aquest motiu que enguany hem fet un pas endavant i hem donat una temàtica anual als nostres alumnes de pintura. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 29 de juny.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Mostra de l’aquarelista Mireia Tarrés

L’aquarel·lista Mireia Tarrés exposa aquest mes de juny una sèrie d’obres que tenen en comú la temàtica aquàtica. L’exposició comença amb cinc aquarel·les i s’anirà ampliant en funció del que creï in situ. La Peixera. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de juny.

tracking