Televisió

Retorn al cinema

Després de vuit anys allunyada de Hollywood, Cameron Díaz reprèn la seva carrera de la mà de Netflix per protagonitzar ‘Back in Action’, amb Jamie Foxx.

L'actriu Cameron Díaz.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan han passat vuit anys del seu darrer film i quatre des que va anunciar oficialment la retirada, Cameron Díaz tornarà a posar-se davant de les càmeres per protagonitzar una comèdia d’acció al costat de Jamie Foxx. El film formarà part del catàleg de Netflix.

El mateix Foxx ha confirmat el fitxatge aquesta setmana en publicar fragments d’una videoconferència amb Díaz en la qual també va participar l’esportista Tom Brady per donar consells sobre com tornar a l’ofici, ja que ell mateix va tornar a jugar a la lliga professional de futbol americà un mes després d’anunciar que es retirava. “Estic nerviosa, no sé com fer això. Saps?”, se sent dir a Díaz en la videotrucada.

Per part seva, la plataforma de streaming s’ha limitat a publicar un tuit que afirma que la popular actriu està “desretirant-se oficialment”. Malgrat l’enrenou muntat, Netflix manté en secret els detalls de la trama de la pel·lícula, sobre la qual només es coneix que es dirà Back in Action (el que es podria traduir com Retorn a l’acció), en una clara picada d’ullet a la tornada de la intèrpret a les pantalles.

El rodatge començarà a final d’aquest mateix any i comptarà amb Seth Gordon (Horrible Bosses) en la direcció, mentre que Brendan O’Brien (Neighbors) s’ha fet càrrec del desenvolupament del guió. Díaz i Foxx ja van treballar junts a Un domingo cualquiera (1999) i Annie (2014), que va suposar el seu últim paper en un llargmetratge.

L’actriu, de 49 anys, va anunciar la retirada el 2018, després de participar en infinitat de pel·lícules taquilleres com La boda del meu millor amic, Algo pasa con Mary, Els àngels de Charlie i Shrek. El seu paper a La màscara (1994), la icònica comèdia protagonitzada per Jim Carrey, va catapultar Díaz a la primera línia de Hollywood i la va convertir en una de les estrelles més rendibles de la gran pantalla.

tracking