Televisió

'Succession', imparable

HBO informa de l’inici del rodatge de la temporada 4 de la sèrie d’èxit, que manté l’elenc principal encapçalat per Brian Cox. La nova entrega tindrà deu capítols.

Els protagonistes de 'Succession'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Succession ha donat per inaugurat el rodatge de la quarta temporada. Així ho va anunciar ahir HBO, que va aportar alguns detalls argumentals dels quals s’ha fet ressò el mitjà especialitzat Variety.

La quarta entrega es compondrà de deu episodis, un més dels que va tenir la tercera, i mantindrà el gruix del seu elenc, encapçalat per Brian Cox i format per Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun i J. Smith-Cameron. També s’ha confirmat la presència d’altres actors recurrents com Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters i Jeannie Berlin.

Pel que fa a la sinopsi oficial, diu el següent: “La venda del conglomerat mediàtic Waystar Royco al visionari Lukas Matsson és a punt de culminar. Les expectatives d’aquesta operació provoquen l’angoixa existencial i la divisió familiar en el si dels Roy: les seves vides canviaran una vegada es tanqui el tracte. De tot plegat en resulta una nova lluita de poder, mentre la família s’enfronta a un futur en el qual el seu pes polític i cultural es veurà dràsticament limitat.”

Mentrestant, la temporada 3 es prepara per a la temporada de premis. Aquest juliol es desglossaran les nominacions als Emmy, on previsiblement Succession serà novament entre les favorites.

tracking