Agenda

'Per Déu, per la pàtria i el rei. La vida d'un carlista pirinenc'

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

'Per Déu, per la pàtria i el rei. La vida d'un carlista pirinenc'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TALLER

Degustació de te

Aquest taller s’estructura i vertebra al voltant de la salut i el benestar d’una forma didàctica i accessible, i vol elevar el nivell de coneixement quantitatiu i qualitatiu de la cultura del te. Hora: 19.30 h a 21 h. Museu de la Moto. Canillo.

MÚSICA

Guillem Tudó

Cicle de concerts per donar suport i promocionar el talent musical d’Andorra. Hora: 18 h

Roca & Ribes. Andorra la Vella.

Alys Paramá

Concert d’Alys Paramá a The RoofTop Van. Hora: 20.30 h. Hotel Golden Tulip Andorra Fènix. Escaldes-Engordany.

Richy Vuelcom

Sessió de tech-house per recordar grans èxits. Hora: 19.30 h. 19.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Marco Mezquida - 38è festival internacional de jazz andorra

Letter to Milos reuneix novament el trio original amb què va enregistrar Ravel’s Dreams (2017) i Talismán (2019): Aleix Tobias a la percussió i Martín Meléndez al cello. Hora: 21 h. Sala prat del Roure. Escaldes-Engordany.

Liceu Jazz Grup - 38è festival internacional de jazz andorra

El Liceu Jazz Grup està format per alguns dels estudiants més destacats del centre superior de la Fundació Conservatori Liceu, que en aquest cas tenen l’experiència de poder treballar un repertori altament exigent sota la direcció d’un dels músics de jazz més importants de l’escena actual, el saxofonista i professor Bill McHenry. Hora: 19 h. Plaça Coprínceps. Escaldes-Engordany.

LLETRES

‘Per Déu, per la pàtria i el rei. La vida d'un carlista pirinenc'

Presentació d’aquest treball d’Amadeu Gallart que narra la vida d’un personatge singular de la història avantpassat de l’escriptor. Hora: 19 h. Llibreria La Trenca. Andorra.

EXPOSICIONS

‘Beeart’

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic, i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles esdevinguin escultores. Museu Casa Rull. La Massana.

Fins al 30 de juny.

‘Ma vie d’artiste’

Exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Realitat; utopia / distopia

El discurs i les temàtiques són fonamentals pel desenvolupament artístic. És per aquest motiu que enguany hem fet un pas endavant i hem donat una temàtica anual als nostres alumnes de pintura. Centre Cultural La Llacuna. Andorra la Vella. Fins al 29 de juny.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

Un planeta submergit pel plàstic

Exposició de James Whitlow Delano. Els humans hem produït més de 8 mil milions de tones de residus plàstics, més d'una tona per habitant del planeta. MW Museu de l'Electricitat. Encamp. Fins al 31 de desembre.

Una poètica del vertigem. Música i grafia

S’exposen partitures i altres documents de la col·lecció personal del David Sanz (correspondència, llibres, programes de concert, enregistraments, etc.): un recorregut geogràfic, sonor i visual que permet copsar el naixement i desenvolupament d’aquesta tendència musical, que es caracteritza pel seu interès en la grafia com a recurs d’expressió i creativitat musical. Espai Caldes. Escaldes-Engordany. Fins al 10 de setembre.

Mostra de l’aquarelista Mireia Tarrés

L’aquarel·lista Mireia Tarrés exposa aquest mes de juny una sèrie d’obres que tenen en comú la temàtica aquàtica. L’exposició comença amb cinc aquarel·les i s’anirà ampliant en funció del que creï in situ. La Peixera. Escaldes-Engordany. Fins al 30 de juny.

tracking