Televisió

Una intriga d'èxit

‘The old man’, el ‘thriller’ d’espies d’FX amb Jeff Bridges com a protagonista, renova per a una segona temporada. La sèrie arribarà properament a Disney+.

Jeff Bridges en un moment de 'The Old Man'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

The Old Man haurà d’ajornar els plans de jubilació. El thriller d’espies del canal FX –que a Europa es podrà veure ben aviat a través de la plataforma Disney+–, protagonitzat per Jeff Bridges, ha estat renovat oficialment per a una segona temporada, quan la ficció amb prou feines ha estrenat tres dels set episodis que componen la primera entrega.

No n’hi ha per a menys, perquè la cadena assegura que, segons les dades del mesurador d’audiències Nielsen, l’estrena de The Old Man va ser la sèrie més vista per cable des de gener del 2021, per sobre de més de seixanta drames, comèdies i minisèries tant del servei premium com del bàsic. La companyia també afirma que ha estat el debut més vist d’una sèrie de FX a Hulu en el seu primer cap de setmana.

Basada en la novel·la supervendes homònima de Thomas Perry, The Old Man segueix Dan Chase (Bridges), que és un exagent de la CIA retirat des de fa dècades. Durant tot aquest temps s’ha mantingut allunyat del radar, però quan un assassí el troba i amenaça de destapar la seva antiga vida, el vell espia s’adona que l’única manera que té d’assegurar-se el futur és reconciliant-se amb el seu passat. John Lithgow, Alia Shawkat o Amy Brenneman completen el repartiment.

La ficció va tenir un llarg i tortuós camí fins a la pantalla petita. Com tantes altres produccions, The Old Man es va veure colpejada per la pandèmia quan es trobava en plena producció i no va tenir més remei que paralitzar temporalment el rodatge. Per si això no fos suficient, poc després que es reiniciés la filmació, a Bridges li va ser diagnosticat un càncer i no va poder tornar a la feina fins a principi d’aquest any.

NOUS FITXATGES A 'THE CROWN'

La sèrie The Crown ha fitxat Amir el-Masry (Industry, Star Wars: l’ascens de Skywalker) per donar vida a la versió juvenil de Mohamed al-Fayed, amo de Harrods i pare de Dodi al-Fayed, informa Variety. L’actor egipci (foto) participarà així en la cinquena temporada de la ficció, que introduirà la família de qui va ser l’última parella de Lady Di, després del divorci del príncep Carles. La incorporació s’uneix a la prèviament anunciada de Salim Daw, que donarà vida a la versió ja madura del multimilionari. S’uneix també a l’elenc Khalid Abdalla, que donarà vida a Dodi en aquesta pròxima remesa d’episodis, mentre que Elizabeth Debicki (Tenet, Guardianes de la Galaxia Vol. 2) farà el mateix amb Diana de Gal·les, prenent el relleu d’Emma Corrin. Dominic West, pel seu costat, s’encarregarà d’encarnar la versió adulta de Carles de Gal·les, succeint al seu torn Josh O’Connor.

Amir el-Masry

tracking