Televisió

Una aposta segura

HBO Max incorporarà a partir del 17 de juliol i en alta definició les 15 temporades de la icònica sèrie mèdica ‘Urgencias’, amb la qual espera guanyar més subscriptors.

Els protagonistes de la sèrie 'Urgencias'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de fa temps, les grans plataformes no tan sols produeixen ficcions per intentar atreure el públic, sinó que saben que hi ha determinades sèries que són garantia de subscriptors. Per això Friends o Las chicas de oro tenen els seus drets tan cotitzats, malgrat que han passat dècades des que es van emetre.

HBO Max va anunciar ahir un altre important moviment en aquest sentit. La plataforma tindrà disponibles, des del 17 de juliol i en alta definició, les quinze temporades de la icònica sèrie Urgencias, que es van desenvolupar entre el 1994 i el 2009.

El drama mèdic, que ostenta el rècord de ser la ficció amb més nominacions als Premis Emmy (un total de 122, i 23 guardons), va ser creat per Michael Crichton i en el repartiment va comptar amb Anthony Edwards, George Clooney, Noah Wyle, Julianna Margulies, Gloria Reuben, Laura Innes, Maria Bello, Alex Kingston, Eriq La Salle o Sherry Stringfield, entre molts altres.

Com ressalta la plataforma, “combinant els talents de l’autor supervendes Michael Crichton amb el productor guanyador dels premis Peabody, Humanitas i Emmy John Wells (El ala oeste de la Casa Blanca), Urgencias explora el funcionament intern d’un hospital universitari urbà i els greus problemes que enfronten els metges i el personal del sobrecarregat servei d’urgències”.

L'"AFER SPACEY" TINDRÀ UNA DOCUSÈRIE

La cadena britànica Channel 4 està desenvolupant una sèrie documental per relatar l’auge i la caiguda de Kevin Spacey, l’actor que entre moltes altres sèries i pel·lícules va protagonitzar House of cards a Netflix fins a destapar-se el seu escàndol d’assetjaments i abusos sexuals. Aquesta producció, provisionalment titulada Spacey Unmasked (Spacey desemmascarat), constarà de dues parts i recau en mans d’una productora especialitzada en documentals –i nominada a l’Oscar– com és Roast Beef Productions. Estarà dirigida per Kira Phillips, amb Kathy Haywood com a productora, i Dorothy Byrne i Mike Lerner com a productors executius. El desenvolupament de la sèrie seguirà els dos casos judicials contra l’actor: el cas civil a Nova York, que se celebrarà l’octubre del 2022, i el denunciant del qual és Anthony Rapp, i un afer penal iniciat recentment al Regne Unit, arran de tres denúncies anònimes.

L''afer Spacey' tindrà una docusèrie

tracking