Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries Les activitats que requereixin restricció i disciplina de la teva part poden ser causa de tensió i portar-te avui l'oposició del teu món. La bona notícia és que la teva ment és clara i t'has de sentir en sintonia amb la gent que t'envolta. Detecta els teus aliats i en té cura. Recorda'ls als altres com signifiquen molt per a tu. Els aspectes més importants de la teva vida són els teus amics i familiars, per la qual cosa els has de tractar amb amor incondicional.

Taure El teu foc intern es pot sentir una mica asfixiat avui per un bany de realitat. Dóna a la gent el benefici del dubte. Són més perspicaços del que penses. De fet, és possible que us toqui aconseguir una retroalimentació honesta avui d'algunes persones de la vostra confiança. Podria ser-te difícil aclarir la veritat de la teva situació actual, ja que et sents al mig de la voràgine. Tingues en compte la perspectiva duna altra persona.

Bessons La planificació acurada que has realitzat està començant a donar els seus fruits, però vés amb compte de no alienar els altres a la teva recerca de ser el millor. Potser no us adoneu de com les vostres dures paraules afecten les persones que us envolten. Sigues més sensible als sentiments dels altres. Centra't i sigues valent en les teves accions. El dubte pot fer que perdis el control de la situació. Coneix els teus límits, però vés-te'n més enllà.

Cranc Una mica de cultura estrangera pot ser allò que necessites en aquest moment per renovar les coses una mica. Pot ser que no sentiu una connexió molt forta amb l'entorn que us envolta. Podries estar tenint ànsies d'estendre les teves ales i explorar la teva llibertat. Comença amb alguna cosa petita però pensa en gran. Surt de la rutina i explora més pel teu compte. Hi ha una sensació més seriosa i disciplinada pel dia que podria ajudar-te a pensar en termes realistes sobre la teva situació i on vols anar amb ella.

Lleó Pots tenir visitants a casa avui per parlar de negocis d'alguna mena, potser relacionats amb la feina o potser amb un projecte que estàs desenvolupant pel teu compte. Si no tens cura, però, podries estancar-te en converses que són més socials que pràctiques i, per tant, perdre de vista les raons per les quals es van reunir. Mantingues l'atenció en l'assumpte que t'ocupa i els resultats et podrien sorprendre gratament.

Verge És possible que sentis una mica de restricció que eviti que et dediquis avui als teus plans. Pot ser que la teva ment se sent inquieta i que tinguis ànsies per posar-te en marxa, però hi ha un sentiment de disciplina i prudència que et fastigueja i t'insta a reduir la velocitat. Aquesta podria no ser una idea dolenta. Disciplina i força de voluntat poden ser exactament el que necessites per arribar on vas.

Balança Descobriràs que una ment sensible que estigui oberta a tot ia cada possibilitat és exactament el que necessites en aquest moment, per tal de tenir èxit en assolir tots els objectius en què treballes. Trobaràs que el teu sentit del deure i la necessitat de plans i objectius sòlids són elements claus per arribar on necessites ser. Recopila informació i elabora un pla d'atac ben pensat.

Escorpí Avui és un bon dia per tenir receptivitat a les energies daltres persones. Trobaràs que una actitud sensible envers les persones que t'envolten, juntament amb una mica de feina dura i la voluntat de complir amb les teves responsabilitats, crearan una combinació guanyadora imparable. Fes servir aquest dia per recollir dades i planificar les metes. Assumiu la responsabilitat de les vostres accions i no tingueu por d'admetre els vostres errors.

Sagitari Trobaràs que la teva ment és avui aguda i penetrant. Assegureu-vos de mantenir l'enfocament i d'organitzar-vos. Tens el poder de la disciplina darrere teu que t'ajudarà a expressar-te en un dia com avui. Tingues en compte que la teva manera d'obrir-te als altres i la teva sensibilitat increïble són alguns dels teus dons més grans. Fes servir el teu poder de crear prosperitat per a tu mateix/a, però fes-ho sense danyar o manipular els altres.

Capricorn Hi ha una tossuderia aspra avui que pot obstaculitzar el teu progrés. És possible que hi hagi corrents d'oposició que de mica en mica van desgastant el teu poder mental. Assegureu-vos que no caure en el parany de la culpa o de la sensació de pesar. Aquestes són emocions inútils de què simplement pots prescindir. Si la gent està sent negativa o irracional, simplement allunya't de la situació i en troba una de millor.

Aquari Hi ha forces que treballen a favor teu que t'has d'assegurar d'agafar i aprofitar. Trobaràs que el teu sentit del deure i la capacitat de planificar estan donant fruits molt positius. Trobaràs que ets capaç de completar unes quantes coses de la teva llista avui. Pensa abans d'actuar i pren-te un temps per descansar i recuperar energia si cal.

Peixos Els malentesos desafortunats passaran amb menys freqüència si baixes el ritme i et centres. Recordeu que podeu fer coses per a tu. No tingueu la sensació que l'aprovació dels altres és absolutament necessària abans de fer-vos front als projectes que voleu dur a terme. La teva ment t'està instant a prendre la iniciativa avui, així que sent-te lliure de fer-ho. Només assegura't de no precipitar-te gaire en les teves accions. Tindràs més productivitat si penses abans d'actuar.

tracking