x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 26/06/2022 a les 06:52
Àries
Si us heu estat dificultant tenir èxit en el camp de l'escriptura, la parla o l'edició, teniu l'oportunitat d'un avenç real avui. Una gran suma de diners o una gran oportunitat et poden arribar i, sens dubte, voldràs aprofitar-te'n. Es pot tractar de documents legals, com ara contractes. Això sens dubte augmentarà el teu ego, el teu estat dànim i la teva motivació.
Taure
L'èxit i la bona fortuna podrien aparèixer davant teu avui. Sigui el que sigui, probablement us faran sentir una satisfacció i eufòria especials en relació als vostres èxits. Voldràs dir-ho a tots, però això pot resultar frustrant, ja que algunes de les persones a qui ho vols dir no estan disponibles avui. Evita comentar res fins que puguis informar les persones més properes a tu. Necessites i desitges el seu suport.
Bessons
Els èxits han arribat fins a tu contínuament durant un temps. El desavantatge és que l'excés a les celebracions i amb el menjar i la beguda podrien provocar-te una mala sensació física avui. Tot i això, el teu estat d'ànim encara ha d'estar molt alt, i encara has de tenir una motivació prou forta per continuar el que sigui que hagis estat fent que ha portat resultats tan positius. Deixa fluir la teva imaginació lliurement i segueix endavant.
Cranc
Trastorns dins un grup del qual ets part, potser professionalment, poden fer que modifiquis lleugerament els teus objectius. A la llarga, això bé podria ser un desenvolupament positiu, encara que les condicions podrien ser una mica desconcertants. Pensa en això com una oportunitat per buscar noves esperances i somnis que no vas poder haver considerat abans. Planeja-ho acuradament i després llança-t'hi.
Lleó
Espera un fort impuls al teu ego i confiança en tu mateix/a avui. La teva energia física i mental és molt gran i tens la propensió a sentir que ets capaç de moure muntanyes. Aprofita aquesta nova motivació mentre puguis, ja que avui pots fer un progrés definitiu a qualsevol fita per la qual puguis estar lluitant. El suport i l'alè dels amics i els col·legues han de demostrar un valor incalculable. Ves amb tot.
 
Verge
L'oportunitat de fer un viatge llarg, potser a un estat o país estranger llunyà, de sobte se't podria presentar avui. Aquest viatge pot ser molt més important que unes vacances. Podeu estar relacionat amb la vostra carrera professional o involucrar una oportunitat per ampliar la vostra educació. També es pot referir a una relació. Sigui el que sigui, és molt probable que facis el viatge i que probablement canviï la teva vida de manera subtil.
Balança
Alguns traumes, fòbies o obsessions del passat que t'han estat limitant d'alguna manera poden sortir de cop a la superfície avui. Pots obtenir una perspectiva millor analitzant els teus somnis. L'alliberament pot ser tan profund que hagis de passar algun temps tot sol avui, potser lluny de casa, per tal de comprendre plenament tot. Al final del dia, has de sentir eufòria perquè ara veuràs el camí per aconseguir superar alguns dels teus obstacles.
 
Escorpí
Les novel·les i pel·lícules romàntiques podrien haver causat que sentis una passió i sensualitat especials. Avui anheles programar una vetllada romàntica tot sol amb la teva parella. Tot i això, altres obligacions socials podrien posar-se en el teu camí. És possible que hagis fet altres compromisos fa molt de temps i poden estar relacionats amb els negocis. Potser has d'esperar més del que s'esperava per veure aquesta persona. Val més tard que mai
 
Sagitari
Tot i que pots haver estat sentint una mica de mal humor durant els dies passats, avui pots sentir-te com si acabes de rebre una nova oportunitat a la vida. Estàs en una forma física, mental i emocional excel·lent, per la qual cosa hauries de tenir moltes ganes d'avançar. Els dos objectius immediats i a llarg termini han de ser fàcils dassolir fins que la teva energia és forta avui. Comença a treballar-hi; no els posposis. Aquest alt nivell de motivació ha de continuar durant un temps.
 
Capricorn
Avui és molt probable que anhelis una mica de descans a la teva rutina diària, i una nit tot sol amb la teva parella. Sents sensualitat i passió, però també hi ha molt per parlar sobre les noves oportunitats que han sorgit recentment. Algunes, si s'apliquen, podrien canviar la teva vida d'una manera profunda. Voldreu l'opinió de la vostra parella, ja que també us afecta. Trieu les vostres paraules amb cura i allibereu el vostre entusiasme.
 
Aquari
Alguns visitants que vénen de lluny podrien venir a veure't avui i causar caos temporal a casa teva. Tot i això, t'alegrarà veure'ls ja que tindran una gran notícia i fascinant informació per transmetre't a tu i la teva família. Voldràs presentar-los a altres amics que comparteixen els teus interessos. Això podria donar lloc a un gran embolic a casa, però et divertiràs de tota manera. Prepara't per a una nit molt social!
Peixos
Et podrien arribar notícies, potser a través de revistes o diaris, sobre renovacions que poguessin produir-se a la teva comunitat. Aquests canvis poden ser força controvertits, per la qual cosa no et sorprenguis si escoltes moltes xafarderies i opinions, tant a favor com en contra de l'assumpte. És possible que vulguis aprofundir en els fets abans de formar-te una opinió pròpia. Això podria resultar molt aclaridor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts