Agenda

Mostra de l'aquarel·lista Mireia Tarrés

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Mireia Tarrés

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Mostra de l’aquarel·lista Mireia Tarrés

L’aquarel·lista Mireia Tarrés exposa aquest mes de juny una sèrie d’obres que tenen en comú la temàtica aquàtica. L’exposició comença amb cinc aquarel·les i s’anirà ampliant en funció del que creï in situ a La Peixera.

Horari: Tots els dimecres i divendres del mas de juny de 19 h a 21 h.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Sessió de vermut amb Madam

Sessió d'organic house per a un bon vermut.

Hora: 12.30 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

CURSOS I TALLERS

Confecció de falles tradicionals

Juntament amb l'Associació de Cultura d'Ordino, es proposa un taller per confeccionar la falla tradicional del Pirineu. Hora: de 10 a 12 h.

Casa de la Muntanya. Ordino.

DANSA

Mostra vermut a càrrec de l’esbart Lauredià

Amb la participació de les seccions d'iniciació infants 1 i 2, juvenils, cos de dansa i bastoners. Hora: 12.30 h. Plaça de la Germandat. Sant Julià de Lòria.

ACTIVITATS INFANTILS

Qui és qui en l’art?

Jocs en família i taller de pintura. A partir de 4 anys amb reserva prèvia. Hora: 11 i 12 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Festa del poble i revetlla de Sant Joan

Arriba la Festa del Poble d'Encamp i la Revetlla de Sant Joan! Prepareu-vos per gaudir d'activitats, espectacles i jornades per a tota la família. Fins el 26 de juny. Pels carrers d'Encamp. Encamp.

Festa Major de Pal

12 h. Missa solemne.

12.30 h. Cercavila pel poble.

13 h Aperitiu popular.

17 h. Guerra de pintura.

18.15 h. Xocolatada.

19 h. Final de festa amb la Traca.

Poble de Pal. La Massana.

EXPOSICIONS

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

‘Sensuality’

Recorregut per set peces de gran format i gran impacte visual que combinen l’art amb l’empoderament de la dona. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Ma vie d’artiste’

Inauguració de l’exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

‘Bubble Beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

tracking