Televisió

Fitxatge estrella

L’actor nord-americà Paul Giamatti s’incorpora al repartiment de ‘30 monedas’ en la segona temporada. Álex de la Iglesia es manté al capdavant del rodatge.

Paul Giamatti es posarà en la pell del multimilionari Christian Barbrow.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El repartiment de la segona temporada de 30 monedas continua creixent. Als “repetidors” Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre i Eduard Fernández s’hi va sumar Najwa Nimri quan va arrencar la producció dels nous episodis, i ara s’ha confirmat que Paul Giamatti (Billions), un altre actor de repercussió internacional, comptarà amb un rol clau en els nous capítols, l’estrena dels quals tindrà lloc l’any vinent a HBO Max.

Tal com ha compartit la plataforma, l’actor nord-americà, nominat a l’Oscar per Cinderella Man i guanyador de l’Emmy per John Adams, donarà vida a Christian Barbrow, un multimilionari dels Estats Units que ha aconseguit reunir la seva fortuna en el sector tecnològic. A més, ha despuntat com a autor de novel·les de ciència dicció i com a líder d’una enigmàtica organització integrada pels membres de l’elit global, i de qui ningú coneix les veritables intencions.

“Paul Giamatti és probablement un dels millors actors de la indústria cinematogràfica nord-americana. HBO em brinda la increïble oportunitat de treballar amb ell. També vull agrair tot el que ha fet el seu equip que, afortunadament, coneixia la meva filmografia. Gràcies per la confiança”, ha assegurat el director Álex de la Iglesia, que es manté al capdavant del rodatge dels vuit episodis que conformaran la segona temporada.

La incorporació de Giamatti és una mostra més de les ambicions globals d’HBO Max amb 30 monedas, el primer lliurament de les quals ja sortia de tant en tant de Pedraza per tal de visitar localitzacions internacionals. En aquesta ocasió, l’equip de la sèrie s’està desplaçant a punts tan dispersos com Espanya, Itàlia, França, el Regne Unit i els Estats Units per a mostrar l’esperat retorn de Vergara, Paco i Elena. L’acció, però, començarà novament a Pedraza, on “gairebé tothom està boig i tancat en un psiquiàtric”.

tracking