Agenda

Festa Aplec de la sardana

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Festa Aplec de la sardana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROSPOSTA DEL DIA

Festa Aplec de la sardana

Aplec de la sardana amb la Cobla Ciutat de Terrassa i la Bellpuig Cobla. També hi haurà concurs de colles improvisades i una sardana incògnita, sortejos i premis a les colles improvisades. Hora: 17.30. Plaça del Poble. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

Emma Regada

Emma Regada, escultora i performer, nascuda entre les muntanyes d’Andorra, que combina aquestes disciplines amb l’altra passió, la pedagogia en l’art. Treballa en diferents escoles artístiques i realitza tallers i cursos personalitzats. Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

‘Realitat: Utopia /Distopia’

Mostra de pintura de l’escola d’art.

El discurs i les temàtiques són fonamentals per al desenvolupament artístic. És per aquest motiu que enguany fan un pas endavant i donen una temàtica anual als alumnes de pintura. Presentació. Hora: 20 h. Centre cultural la Llacuna. Andorra la Vella.

SORTIDA

Bordes i evolució de la ramaderia a la vall del Madriu-Perafita-Claror

La sortida, a càrrec de l’historiador David Mas, és una aproximació a la història ramadera de la vall, i tractarà sobre el terreny de la ramaderia d’equins o de bestiar gros, mostrant els cortals o agrupacions de bordes. Hora: de 9 h a 13 h. Pont de la Plana. Escaldes-Engordany.

MÚSICA

Wally’s

T’esperem a l’IQOS Lounge, un lloc ple d’artistes incombustibles i experiències úniques. Hora: 21.30. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

ACTIVITATS INFANTILS

Qui és qui en l’art?

Jocs en família i taller de pintura. A partir de 4 anys amb reserva prèvia. Hora: 11.30, 12.30, 16 i 17 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany.

FESTES I TRADICIONS

Festa del poble i revetlla de sant joan

Arriba la festa del poble d’Encamp i la revetlla de Sant Joan! Prepareu-vos per gaudir d’activitats, espectacles i jornades per a tota la família. Fins al 26 de juny. Pels carrers d’Encamp. Encamp.

Festa Major de Pal

–16 h: Apres-bike amb happy hour.

–16.30 h: gimcana a Prats del Rei.

–21 h: botifarrada.

–23.30 h: orquestra Euphoria.

–2 h: discomòbil.

Poble de Pal. La Massana.

EXPOSICIONS

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

‘Sensuality’

Recorregut per set peces de gran format i gran impacte visual que combinen l’art amb l’empoderament de la dona. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Ma vie d’artiste’

Inauguració de l’exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

Mostra de l’aquarel·lista Mireia Tarrés

L’aquarel·lista Mireia Tarrés exposa aquest mes de juny una sèrie d’obres que tenen en comú la temàtica aquàtica. L’exposició comença amb cinc aquarel·les i s’anirà ampliant en funció del que creï in situ a La Peixera.

Horari: Tots els dimecres i divendres del mas de juny de 19 h a 21 h.

La Peixera. Escaldes-Engordany.

‘Bubble Beirut’

Exposició de les fotografies del projecte Bubble Beirut, que la fotògrafa catalana Anna Bosch Miralpeix va presentar amb motiu de l’estada a la residència d’arts, ciències i humanitats Faber Andorra el març del 2022.

Galeria Taranmana. Escaldes-Engordany.

tracking