Televisió

Un clàssic revisat

Netflix preprara una sèrie sobre ‘A l’est de l’Edèn’, la novel·la de John Steinbeck que ja va ser portada al cinema el 1955. Florence Pugh encapçalarà el repartiment.

L'actriu britànica Florence Pugh.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Netflix gravarà una minisèrie basada en la novel·la East of Eden (A l’est de l’Edèn), de John Steinbeck, amb l’actriu britànica Florence Pugh (Hawkeye) com a protagonista. Tot i que la plataforma de streaming no ho ha confirmat oficialment, Deadline informa que ja han començat els preparatius d’aquesta adaptació televisiva, que serà produïda per Anonymous Content i Endeavour.

Pel que sembla, Netflix s’ha quedat amb els drets després d’una guerra d’ofertes. Zoe Kazan serà la guionista i productora executiva d’aquesta sèrie que constarà d’una sola temporada. El seu avi, Elia Kazan, va dirigir la mítica pel·lícula del 1955 basada en la novel·la publicada tres anys abans pel premi Nobel nord-americà.

Segons Deadline, la sèrie d’East of Eden “explorarà temes com el trauma i la reparació, l’amor i la traïció; el deure i el lliure albir”. Sentiments tots ells que sorgeixen entorn de la família Trask: un granger californià amb dos fills que descobreixen que la seva mare no tan sols no és morta, sinó que regenta un local de prostitució.

Florence Pugh donarà vida a Cathy Ames, la dona d’Adam Trask, mentre que encara no s’ha fet conèixer la resta de l’elenc. Amb 26 anys, aquesta actriu britànica ja ha estat nominada a un premi Bafta com a estrella emergent pel seu paper a la minisèrie The Little Drummer Girl. Més recentment va ser Yelena Belova a Hawkeye.

PÒSTER OFICIAL DE 'LA CASA DEL DRAGÓN'

HBO Max acaba de compartir el pòster oficial de La Casa del Dragón, el primer spin-off de Juego de tronos que arribarà a la plataforma el 22 d’agost. Basada en la novel·la Foc i sang, de George R. R. Martin, la sèrie està ambientada 200 anys abans dels esdeveniments del títol original i aborda l’origen de la dinastia Targaryen. La imatge compta amb Rhaenyra en la seva joventut com a protagonista, encarnada per Milly Alcock. La plataforma de streaming ja ha revelat, a més del pòster oficial i de la data d’estrena, que la nova sèrie tindrà deu episodis (almenys la primera temporada). També està disponible el teaser audiovisual. Ja està confirmat tot el repartiment que protagonitzarà la nova ficció: Emma D’Arcy serà la princesa Rhaenyra Targaryen; Matt Smith encarna el príncep Daemon Targaryen, hereu al tron; Paddy Considine serà el rei Viserys; mentre que Eve Best interpreta la princesa Rhaenys.

'La Casa del Dragón'

tracking