detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries És hora d'aixecar-se i moure's. Si la teva feina o vida casolana t'inclina cap al sedentarisme, la teva salut pot patir si no dediques temps a una activitat física. No només el teu cos resulta afectat per la manca d'exercici, sinó que la teva ment i la teva disposició emocional poden arribar a reduir-se amb el temps també. Fins i tot una caminada diària o practicar un esport un cop per setmana poden suposar una gran diferència. Intenta alguna cosa avui.

Taure És un gran dia per explorar la teva creativitat. Això probablement no és una cosa nova per a tu si és que ets artista. Mantenir la concentració en una cosa pot ser una altra història, però. L'energia d'avui us pot donar la concentració extra que necessiteu per aconseguir completar un projecte creatiu. Treu el màxim partit d'això ja sigui acabant una cosa que vas començar abans o abordant un nou projecte. Diverteix-te expressant-te i creant!

Bessons Prendre el camí fàcil no et temptarà, si més no avui. Això no vol dir que estiguis generalment a favor d'aquest enfocament; tanmateix, és segur dir que tots som temptats de tant en tant. No obstant això, no és així per a tu, ja que els aspectes planetaris t'estan donant força per prendre totes les mesures necessàries, sigui quin sigui el temps que necessitin. Defensa la teva posició si una parella intenta convèncer-te del contrari.

Cranc La practicitat i la planificació funcionaran bé per a tu avui. És un bon moment per analitzar llargament la teva situació financera. Estàs on vols ser? Tens plans en marxa pel futur? Tens prou flux d'efectiu? Pensa en allò que t'agradaria millorar i fes plans. Podeu incloure parlar amb un assessor financer o bancari de confiança per crear més opcions per a tu.

Lleó Concentra't en tu avui. La teva és sovint una naturalesa extremadament generosa. Pots mostrar massa compassió, per això dediques gran part de la teva energia a resoldre els problemes dels altres. En conseqüència et quedes sense prou atenció per a tu i per a les coses que et preocupen. Tracta de passar algun temps tot sol per concentrar-te en qualsevol problema que tinguis. Demana-li a un amic de confiança orientació i suport. Per variar, permet que algú es preocupi de tu.

Verge És un gran dia per posar algunes de les teves idees en moviment. El coratge que necessites per seguir endavant és posat a la vostra disposició gràcies als aspectes planetaris d'aquest dia. Tot el que necessites fer és fer-lo servir. Si els teus pensaments no són clars, asseu-te i anota les teves idees. Tingues en compte els passos que has de seguir perquè tot funcioni i després actua. No deixis que la por o la inseguretat t'aturin!

Balança Un sentit renovat dels valors i la integritat pot ser present per a tu avui. Connectar amb això pot ser extremadament estimulant, ja que ho pot posar tot en perspectiva. Amb la teva tendència treballadora, pot ser fàcil deixar-se emportar per les coses que són més importants per a tu com a persona. Treu el màxim partit d'aquest dia posant-te en contacte amb tu mateix/a. Si teniu un diari, exploreu el vostre estat d'ànim sobre el paper.

Escorpí Resoldre una controvèrsia pot ser a la teva agenda d'avui. Pots trobar-te just al mig si no tens cura. Si això passa, el més savi seria retirar-se. Quan estàs en aquesta posició (especialment amb dues persones que t'importen), el resultat acaba perjudicant algú i potser sigui a tu. Si els dius que t'importen tots dos massa per involucrar-te, és més probable que tot surti molt millor.

Sagitari És probable que avui sentis molta energia, per la qual cosa serà el moment oportú per a una neteja i organització molt necessària. Per què no dedicar-te als armaris, a l'àtic i als espais d'emmagatzematge? Si has de treballar, el teu escriptori, espai de treball i fitxers podrien beneficiar-se d'una mica d'atenció. Pensa en allò meravellós que se sent quan tot està en ordre! Aprofita al màxim la teva energia fent tot el que puguis.

Capricorn Tracta de tenir un dia actiu avui. Això realment podria donar a la teva salut en general un impuls, especialment si has estat immòbil darrerament. Intenta alguna cosa divertida com la pràctica d'esports o treure un gos a fer una passejada. La jardineria i tallar la gespa són altres activitats que són millors per a tu que seure tot el dia. El moviment físic pot reduir l'estrès i et donarà un sentit d'èxit. Cada part es beneficia de l'activitat física. Comprova-ho.

Aquari Una bona presa de decisions serà avui un actiu important. És un excel·lent moment per fer una llista de les coses que has posposat o que no has estat capaç de decidir. No han de ser coses simplement relacionades amb la feina o les finances. Considera la possibilitat d'esforçar-te a la teva vida personal també. Si hi ha problemes amb amics, la teva parella romàntica o la família, aquesta és una gran oportunitat per pensar en opcions.

Peixos La teva capacitat de concentració es veurà reforçada avui. Si tens estudis o feina per atendre, aquest serà un moment oportú per fer-ho. Els passatemps que requereixen molta concentració també poden estimular el cap. Fins i tot si un ramat d'elefants en estampida corre a través del teu espai, és poc probable que perdis la concentració. Acaba les teves tasques més intenses i després gaudeixes del dia.

tracking