x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Estrena a punt

Evan Rachel Wood i Aaron Paul encapçalen l’elenc de la quarta temporada de ‘Westworld’, que arriba a HBO Max el dia 27. Un nou tràiler n’avança alguns detalls.
Un moment de la quarta temporada de 'Westworld'.

Un moment de la quarta temporada de 'Westworld'.

Un moment de la quarta temporada de 'Westworld'.

Page podria tornar a 'Los Bridgerton'

Page podria tornar a 'Los Bridgerton'

Page podria tornar a 'Los Bridgerton'

Actualitzada 22/06/2022 a les 06:31
Westworld continuarà expandint el seu estrany univers en la quarta temporada, que constarà de vuit episodis i que arrencarà la seva emissió a HBO el diumenge 26 de juny. A Andorra aquests nous capítols arribaran un dia més tard, el 27 de juny, a través d’HBO Max. Cada dilluns s’estrenarà un nou episodi.

Abans de submergir-nos de ple en aquesta nova etapa, la cadena de pagament nord-americana ha llançat un nou tràiler d’aquest quart lliurament, que comptarà amb moltes cares ja conegudes entre els seguidors de la sèrie futurista. L’avançament comença amb la nova identitat d’Evan Rachel Wood, Christina, despertant per trobar-se un món del qual no se sent part. A més a més, es mostren imatges de Tessa Thompson, Aaron Paul, Jeffrey Wright, Thandiwe Newton i, per descomptat, Ed Harris, que passarà per una situació complexa en aquesta propera tanda de capítols.

En aquests episodis també tindrem l’oportunitat de retrobar-nos amb un dels protagonistes originals de la sèrie, James Marsden, el retorn del qual és una de les grans novetats de la temporada. Una altra de les incorporacions és Ariana DeBose, que ve de guanyar un Oscar a millor actriu de repartiment pel seu treball a West Side Story, d’Steven Spielberg. Tots dos formaran part de la quarta temporada, que torna a tenir darrere els productors i guionistes Lisa Joy i Jonathan Nolan.
 
PAGE PODRIA TORNAR A 'LOS BRIDGERTON'
Page podria tornar a Los BridgertonLos Bridgerton es va convertir en un autèntic fenomen a Netflix després de l’emissió de la primera temporada. La segona només va refermar el seu èxit, però va comptar amb una important baixa. Regé-Jean Page, que va donar vida al duc de Hastings –coprotagonitzant els primers episodis al costat de Phoebe Dynevor–, va anunciar que marxava de la sèrie per dedicar-se a altres projectes professionals. No obstant això, la seva tornada podria estar molt a prop. L’intèrpret està mantenint converses amb els productors per tornar a la ficció en la tercera temporada, segons indica The Sun. Page sempre es va mostrar molt clar amb la seva idea de no quedar-se a la sèrie més enllà dels primers episodis, però, tal com expressa el citat mitjà, ha iniciat ja les negociacions amb vista al possible retorn. El maig passat es va donar a conèixer que Colin i Penelope serien els protagonistes de la tercera temporada.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts