x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Televisió

Un filó que s'acaba?

AMC obre la porta a més sèries de ‘Breaking Bad’ després del final de ‘Better Call Saul’, però els creadors de la ficció mantenen, ara com ara, les reserves al respecte.
'Better Call Saul' finalitza aquest estiu.

'Better Call Saul' finalitza aquest estiu.

'Better Call Saul' finalitza aquest estiu.

Actualitzada 21/06/2022 a les 06:47
És complicat deixar escapar una propietat intel·lectual que funciona, i AMC ho sap. Quan Breaking Bad va arribar a la seva fi el 2013, AMC no va trigar a posar en marxa Better Call Saul, i ara que l’spin-off és a punt d’acabar, toca valorar si la saga acaba aquí o si hi ha la possibilitat de prolongar-la.
En una entrevista concedida a Variety, el president d’Entreteniment d’AMC Studios i AMC Networks, Dan McDermott, ha expressat les seves expectatives respecte al futur de la ficció. “Puc assegurar que, si pogués fer alguna cosa per animar Vince Gilligan i Peter Gould [els creadors] a continuar en aquest univers, ho faria”, ha declarat l’executiu.

“Crec que se li hauria de preguntar a ells, però la porta sempre està oberta i espero el dia en què el meu telèfon soni i Vince, Peter o els nostres amics de Sony ens diguin “hola, crec que tenim una altra sèrie ambientada en aquest univers’”, afegeix McDermott, que estaria encantat d’estendre un dels seus majors fenòmens després del desenllaç de Better Call Saul, que emetrà l’última tanda d’episodis entre el juliol i l’agost.
Lògicament, aquesta pregunta ja ha estat plantejada a Gilligan i Gould durant els últims mesos, i la resposta no és del tot esperançadora. "M’encanten aquests personatges, m’encanta aquest univers. Potser algun dia, però personalment m’agafaré un descans per provar una cosa diferent”, va assegurar Gould a Deadline a l’abril, secundat per Gilligan: “Aquesta també és la meva resposta. Queden històries per explicar, però no es tracta de demostrar alguna cosa al món, sinó a tu mateix”.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts