Agenda

Diàleg amb els joves sobre l'Acord d'associació

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Diàleg amb els joves sobre l'Acord d'associació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

CONFERÈNCIES

Diàleg amb els joves sobre l’Acord d’associació

El cap de Govern i el secretari d’Estat d’Afers Europeus inicien un diàleg amb els joves sobre l’Acord d’associació amb una sessió oberta a tots. La trobada et permetrà conèixer com pot afectar aquest Acord als joves i quines oportunitats i reptes representa. Després de l’acte podràs fer un tast de cuina europea i gaudirem de música en directe.

Hora: 19 h. Centre de Formació Professional. Sant Julià de Lòria.

BALLET

La temporada - Béjart Ballet Lausanne. 'L'energia de la dansa'

Hora: 20 h. Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

‘Sensuality’

Recorregut per set peces de gran format i gran impacte visual que combinen l’art amb l’empoderament de la dona. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Ma vie d’artiste’

Inauguració de l’exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

tracking