Televisió

Més 'Rapa' a Movistar

La plataforma confirma que la sèrie dels germans Coira tindrà una segona temporada. Maite i Tomás (Mónica López i Javier Cámara) afronten un nou cas.

Mónica López i Javier Cámara repeteixen tàndem interpretatiu a la segona temporada de 'Rapa'.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La peculiar parella d’investigadors formada per un professor d’institut (interpretat per Javier Cámara) i una guàrdia civil (Mónica López) tornarà a trobar-se a Rapa, la sèrie dels germans Coira, que tindrà un segon lliurament a Movistar Plus+. Així ho ha confirmat la plataforma en un comunicat en el qual assegura que la ficció s’ha convertit en la millor estrena de la temporada a Movistar Plus+ i en la millor estrena d’aquest servei de streaming des de la segona part de Hierro.

La trama dels nous episodis estarà centrada a Ferrol, on un cas sense resoldre tornarà a unir Tomás i Maite. Segons va explicar a l’agència Efe el també creador de la sèrie, Fran Araújo, en una recent entrevista, la trama de la primera temporada va quedar totalment tancada, així que aquesta segona explicarà un cas totalment diferent.

Produïda per Movistar Plus+ en col·laboració amb Portocabo, la primera temporada de Rapa es va estrenar el passat 19 de maig i, segons indica la plataforma, “ha aconseguit una dada excepcional de consum en el seu primer mes de disponibilitat, ja que el 75% dels clients que van veure el primer episodi han completat la temporada”. En aquest primer lliurament, l’actor guanyador de dos premis Goya es fica en la pell de Tomás, l’únic testimoni de l’assassinat de l’alcaldessa del poble gallec de Capelada, una terra antiga d’alts penya-segats sobre la mar, on els cavalls viuen lliures, excepte un dia, el de la rapa das bestas. Buscar l’assassí d’Amparo Seoane, l’alcaldessa de la localitat, es converteix en l’objectiu comú de Tomás i de Maite Estévez, sargent de la guàrdia civil.

Aquesta segona temporada també estarà creada per Pepe Coira i Fran Araújo i estarà dirigida per Jorge Coira, tots ells creadors de Hierro, una de les sèries més reeixides i premiades en la història de la plataforma.

tracking