Agenda

Les Moles Fariineres

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Les Moles Fariineres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ACTIVITATS

Les Moles Farineres · Activitats de la Casa de la Muntanya

Recorregut de 3 km a peu per visitar les moles farineres d’Ordino amb una guia cultural. Es veurà treballar una mola farinera i es farà un tast del pa i la coca feta amb diferents farines per arrodonir l’experiència. El recorregut de tornada es podrà fer amb bus parroquial. Hora: 09.30 h. Església Sant Martí de la Cortinada, Ordino. Ordino.

MÚSICA

Concert de primavera

Concert a càrrec de la Coral Casamanya.

Hora: 12.00 h.

Església parroquial d'Ordino. Ordino.

Sessió de vermut amb Richy Vuelcom

Set d'organic house per a un bon vermut.

Hora: 12.30 h

IQOS Lounge. Andorra la Vella.

FESTES

Festa de la parròquia 2022

10-13 h: Aparcament del Puader: Jocs en família. Descobreix jugant les normes bàsiques de circulació i els senyals al Circuit de circulació viària.

11 h: Plaça Coprínceps: Ballada de sardanes.

13 h: Parc de la Mola: Actuació de l’Esbart Santa Anna.

13.30 h: Parc de la Mola: Arròs de muntanya per a tothom al Parc de la Mola.

16-19 h: Aparcament del Puader: Jocs en família. Descobreix jugant les normes bàsiques de circulació i els senyals al Circuit de circulació viària.

15.30 h: Parc de la Mola. Concert a càrrec de l’Orquestrina Trama.

17 h: Parc de la Mola. Concert a càrrec de Martha Roquett & Teresina Serra.

Diferents indrets de la parròquia. Escaldes-Engordany.

5a edició de la Festa dels colors · Festa Holi

El matí començarà amb una sessió de ioga a les 10 h (cal portar el mat). A les 11 h hi haurà una classe de ball de bachata i salsa. I a les 12 h es farà la festa holi (la venda de la pols de colors serà a les 11 h). A més, hi haurà amenització musical amb el DJ Bandera.

Hora: 10.00 h.

Plaça dels Arínsols. Encamp.

VISITA

Moles farineres

La ruta de les moles farineres és un itinerari que va de la Cortinada fins a Ordino, amb una durada aproximada de tres hores, en què la guia trasllada el visitant als segles XVII i XVIII per explicar per què a Ordino hi havia 23 moles farineres, com funcionaven, de qui eren i com arriben als nostres dies.

Hora: 09.30 h.

Església Sant Martí de la Cortinada. Ordino.

EXPOSICIONS

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

‘Sensuality’

Recorregut per set peces de gran format i gran impacte visual que combinen l’art amb l’empoderament de la dona. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Ma vie d’artiste’

Inauguració de l’exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

tracking