x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
televisió

Torna el lletrat Haller

‘El abogado del Lincoln’ tindrà segona temporada a Netflix, amb deu nous capítols. La sèrie ha estat una de les més vistes a la plataforma durant l’últim mes.
Manuel García-Rulfo en el paper de l'advocat Mickey Haller.

Manuel García-Rulfo en el paper de l'advocat Mickey Haller.

Manuel García-Rulfo en el paper de l'advocat Mickey Haller.

Actualitzada 18/06/2022 a les 07:20
Netflix acaba de donar llum verd a la segona temporada d’El abogado del Lincoln quan tot just es compleix un mes de la seva estrena, que va tenir lloc el 13 de maig. Des d’aquell moment, l’adaptació de les novel·les de Michael Connelly s’ha mantingut com un dels continguts més vistos a la plataforma d’streaming, la qual cosa ha fet inevitable que s’encarregués una continuació, que en aquest cas beurà d’El quinto testigo, el quart llibre de la saga literària.

Com no podia ser d’una altra manera, Manuel Garcia-Rulfo es mantindrà al capdavant de l’elenc de la sèrie, al qual també tornaran Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole i Angus Simpson. Els seus retorns estaran recollits en una segona temporada de deu episodis que comptarà amb una novetat important darrere de les càmeres, ja que Dailyn Rodriguez (Queen of the South) s’incorpora a l’equip per compartir el càrrec de showrunner amb Ted Humphrey, segons ha informat el mitjà especialitzat Dead­line.

Entre tots dos supervisaran i comandaran l’equip creatiu d’El abogado del Lincoln en aquesta nova etapa, que continuarà relatant la història de Mickey Haller, un lletrat de Los Angeles que emprèn un viatge de redempció. Després d’afrontar la seva addicció, mira de recuperar tot allò que havia perdut a base d’esforç, i sempre amb el suport d’aliats incomparables, que li permeten arribar més lluny del que hauria imaginat.

Tot i que en el seu primer cap de setmana no va aconseguir desplaçar Ozark del cim del Top 10 de Netflix, El abogado del Lincoln sí que va ascendir al tron en la segona setmana. Just després es va produir la irrupció de la quarta temporada d’Stranger Things, la qual no va impedir que el drama legal es mantingués entre el més vist. Tant és així que fins al 12 de juny la sèrie havia estat vista 287 milions d’hores.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts