Agenda

El carreró de les bruixes

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

TEATRE

‘El carreró de les bruixes’

Han fet fora les bruixes de tots els pobles de Catalunya i s’han instal·lat al carreró de les bruixes de Cervera. A cada casa n’hi viu més d’una i totes i cadascuna d’elles tenen una història per explicar-nos. Però per poder-ho viure has de ser bruixa professional! Hora: 17 h i 18 h. Palau de Gel. Canillo.

DANSA

Festival esbart Valls del Nord

Festival Esbart Valls del Nord (petits, infantils i juvenils). Hora: 19.30. Auditori Nacional. Ordino.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS

Sortida de senderisme tranquil

Ruta que s’endinsa en la bonica vall del Montsec. Rodejats pels pics dels llacs de la Basera, torre de Cabús i el pic on farem cim, Bassiets. Port de Cabús. La Massana.

ART

Sessió d’art digital en directe

David Vivancos aposta de nou pels rostres –que sempre transmeten i connecten amb el públic– i ens ofereix una sessió de pintura digital figurativa interactiva en directe. Hora: 18 h. IQOS Lounge. Andorra la Vella.

FESTES I TRADICIONS

Festa de la parròquia 2022

Concert de la Coral d’Escaldes-Engordany. Hora: 20 h.

Església de Sant Pere Màrtir. Escaldes.

ACTIVITATS INFANTILS

‘El patufet’

L’activitat serà a càrrec de la narradora Vanessa Silva, que ens oferirà una versió pròpia del clàssic conte que segur que ens sorprendrà! Hora: 17.30 h. Biblioteca comunal del Pas de la Casa. Encamp.

Test floral de Frida Kahlo

Per celebrar l’arribada d’una de les èpoques més acolorides, la biblioteca d’Encamp acull un taller de manualitats dedicat a Frida Kahlo. Hora: 11 h. Biblioteca comunal. Encamp.

‘Sense plàstic és fantàstic’

Vine i aprendràs trucs per consumir menys plàstic i també per crear objectes lúdics amb una mà de residus. Hora: 16 h i 17 h. MW Museu de l’Electricitat. Encamp.

MÚSICA

Richy Vuelcom

Set de minimal house amb Richy Vuelcom Hora: 21.30 h

IQOS Lounge. Andorra la Vella.

Jambo Street Music

El centre històric d’Andorra la Vella es transformarà de nou en un gran espai dedicat a la música per acollir la novena edició del Jambo Street Music Andorra la Vella, una cita cultural que s’ha convertit en tot un emblema de la parròquia a les portes de l’estiu.

EXPOSICIONS

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

‘Sensuality’

Recorregut per set peces de gran format i gran impacte visual que combinen l’art amb l’empoderament de la dona. Sala Sergi Mas. Sant Julià de Lòria.

‘Ma vie d’artiste’

Inauguració de l’exposició d’originals de l’artista francesa Mademoiselle Caroline, amb la presència de l’autora. Hora: 19 h. Museu del Còmic. La Massana. Fins al 27 d’agost.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

tracking