Prediccions del zodíac

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries La gent comptarà amb tu avui. Els astres i planetes s'estan alineant i parlant sobre el futur que vols tenir. Per descomptat, estan passant tantes coses a la teva vida, hi ha tanta agitació, que potser vulguis un petit període de descans. Però no, hauràs de seguir en camí. Deixa anar a tot allò que t'estigui lligant. Què has de perdre?

Taure No podries estar més involucrat/a amb allò irracional com ho estàs en aquest moment. La configuració planetària us posarà en contacte amb temes inconscients que podreu expressar en paraules. Podries ser de gran ajuda per a qualsevol persona que estigui investigant el funcionament de l'ànima humana, per exemple.

Bessons Les comandes per més informació i especificacions semblen estar a l'agenda d'avui. Potser estaves tan esgotat/a que vas ometre certs detalls que eren vitals per als teus plans. O potser vas deixar un projecte sense acabar. De tota manera, soluciona avui mateix les teves negligències. Demà podria ser molt tard!

Cranc Quanta inspiració tindràs avui, a mesura que et vas ancorant a les tendències més intenses del dia. Sentiràs inspiració per crear llocs futurístics que representin idees modernes, i trobaràs esbossant projectes mentals d'un poble utòpic, un centre d'informació o noves tècniques per a desenvolupament personal. Però vés amb compte. ¡L'alineació planetària porta el risc que vagis en diverses direccions alhora!

Lleó El pronòstic per al dia, pel que fa a tu, és assolellat i clar. Et sentiràs com una persona nova i llesta per respondre a les necessitats dels que estan a prop teu. De fet, segurament t'intentaràs a donar alguns consells, cosa que en especial t'agrada fer. Per descomptat, amb laspecte en joc avui, augmenta la teva generositat natural.

Verge Si tens un lloc on tens persones al teu càrrec, potser avui t'animis a provar alguna cosa diferent. Et sentiràs llest per revelar-te com una persona més interessada en el contacte veritable amb els teus col·legues, més que una que té autoritat sobre ells. Avui t'haurien de pujar a la direcció de recursos humans! Podeu agrair a la configuració astral per aquesta connexió renovada amb els altres.

Balança La configuració astral fa que aquest sigui un bon moment per fer una anàlisi, ja que lenergia en joc toca el teu entorn directament. Has d'entendre que els canvis que actualment se't demana que facis tenen a veure amb el lloc on vius. Pensa al lloc que somies viure. L'aspecte d'assegurança us ajudarà a trobar el vostre camí (i també un bon agent immobiliari!)

Escorpí Segur que et pots trobar en el procés de revisar les teves relacions. L'aspecte en joc d'avui us permetrà analitzar amb claredat el que no funciona. Ajunta les coses i verifica si no estàs invertint més temps o diners del necessari als teus projectes. Et trobes en un període en què hauràs de començar a ser humil i tenir honestedat sobre totes les coses.

Sagitari Avui estàs pensant en gran. L'actual alineació astral (la que representa satisfacció) us anima a esperar pel millor. Sempre que mantinguis la teva manera aplicada per treballar rebràs alè, ja sigui en el present com en el futur. No obstant això, vés amb compte i no deixis que t'explotin

Capricorn Avui potser rebis alguns diners. Quina sorpresa! Però amb l'energia astral en joc, és perfectament lògic per a tu que rebis alguna compensació monetària pels teus esforços. Si continues prenent la iniciativa estaràs en el camí correcte per tenir sempre èxit a la vida, especialment pel que fa a la teva professió. No t'aturis ara!

Aquari Tindràs algunes preguntes sobre la teva identitat per resoldre. I les preguntes no desapareixeran. Els astres no us donaran un respir! L'energia celestial en joc intensificarà aquesta qüestió, i et forçarà a mirar novament la manera com fins ara vas portar la teva existència social. Potser has cedit massa.

Peixos Avui hauràs de tenir la consciència ben desperta. Si darrerament has estat demanant temps lliure a la teva feina, avui el teu negoci requereix més atenció. Potser necessiteu revisar novament aquest informe, o la seva comptabilitat. Amb l'aspecte d'avui en joc, és millor tractar les coses de manera lògica i racional.

tracking