x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Horòscop del dia

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Prediccions del zodíac

Actualitzada 16/06/2022 a les 07:29
Àries
Les teves extremadament aclaparadores emocions tendeixen a espantar la gent avui, sobretot quan es tracta d'assumptes que tenen a veure amb les relacions íntimes. A menys que el resultat desitjat sigui el de convèncer tothom al teu voltant que has embogit completament, potser és millor que retrocedeixis.
 
Taure
Encara que les tendències a llarg termini a la teva vida poden no estar passant exactament de la manera que voldries, sens dubte tens molts plaers de gaudir a curt termini, sobretot avui. Sigues lliure per gaudir de les coses que normalment pot ser que diguis que no. Hi ha una gran oportunitat ara per formar una unió molt forta amb algú proper.
 
Bessons
Pots sentir ànsia per encasellar les coses de la teva vida. Quan es tracta dassumptes damor i romanç, això pot ser difícil de fer, especialment en un dia com avui. Exhorta el teu esperit pioner a buscar alguna cosa nova i no et limitis al que tenies al cap. Potser hi ha alguna cosa més gran i millor esperant-te. Només ho trobaràs si t'atreveixes a acceptar alguna cosa fora de la norma.
Cranc
Pots sentir com que tornes a ser un estudiant a l'escola secundària, passant la pubertat i unint-te als altres nens en animades discussions sobre qui agrada a qui i qui està sortint amb qui. Segueix els teus instints amb trucades telefòniques als amics íntims que estarien feliços de compartir la teva naturalesa infantil.
 
Lleó
Avui, pots decidir assistir a una classe, taller o esdeveniment social en què hi estigui involucrada gent del camp espiritual, metafísic o intel·lectual. Discussions fascinants podrien conduir als teus descobriments i revelacions. Podries explorar maneres d'aprofitar la teva capacitat de curació natural, potser a través de la tècnica Reiki, massatges o d'altres tipus de disciplines en què es facin servir les mans.
 
Verge
La teva sort acaba de canviar pel que fa a les qüestions d'amor i romanç, i… Guau! Ha canviat per millor! Has de sentir-te com si estiguessis als núvols avui pel que fa als assumptes del cor. Si per alguna raó no és així, potser hauries de pensar en qui està assegut al teu costat en aquest núvol. Potser és hora d'un canvi. Aquest és el teu dia per ser feliç.
 
Balança
El romanç és a l'aire, i de cop i volta t'adones que al teu voltant les parelles estan caminant de la mà, intercanviant mirades anhelants. Això et podria fer pensar sobre la teva pròpia situació. Si vols moure't romànticament cap a algú al departament de l'amor i el romanç, no dubtis a fer-ho, però no t'obsessionis amb els resultats positius.
 
La teva naturalesa optimista i activa és exactament el que de tu atrau la gent. L'atenció pot dirigir-se avui quan els teus coneguts s'adonin del tipus de persona tan increïble i capaç que ets. Concentra't en els teus punts forts i accentua aquests punts en tot allò que facis. La gent al teu voltant et trobarà irresistible.
Sagitari
Avui és un d'aquells dies que pots arribar a sentir mandra i depressió. Per alguna raó, fins i tot encara que tinguis una necessitat urgent d'aixecar-te i fer alguna cosa, sembla com si tinguessis un pes de dues tones just a sobre del teu cap. Mentrestant, tots els altres estan en marxa. Potser estàs millor així.
 
Capricorn
El teu cor està disposat a bategar molt més ràpidament del que és habitual. L'amor és a l'aire, els arbres i la gent que t'envolta. Feu el que feu avui, assegureu-vos de passar la nit amb algú especial. L'amor tendeix a ser molt expansiu per a tu. Fins i tot la llavor més petita florirà i es convertirà en una flor preciosa davant dels teus ulls.

Aquari
Probablement hi va haver més d'una vegada a la teva vida, almenys, en què et senties com l'aneguet lleig. Potser això tenia alguna cosa a veure amb el pes. Aquest sentiment d'inseguretat o timidesa fos autoimposat o no, és el moment de desfer-se d'aquests pensaments i sentiments. Avui és el dia per estimar cada part de tu mateix/a. Enorgulleix-te de tot el teu cos.
 
Peixos
Els duels d'amor i romanç poden arribar a un clímax crític, i descobriràs que la persona que t'està desafiant té poca pólvora a la vostra disposició. Les teves millors cartes són les teves habilitats per a la comunicació i per veure ambdós costats d'un problema. La clau és no involucrar-se emocionalment, tot i que és molt més fàcil dir-ho que fer-ho.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts