Televisió

Del micro a la càmera

‘Nadie sabe nada’, el popular format radiofònic d’improvisació humorística d’Andreu Buenafuente i Berto Romero, fa dissabte el salt a la petita pantalla.

Andreu Buenafuente i Berto Romero inicien dissabte una nova aventura televisiva.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nadie sabe nada, el degà programa d’improvisació presentat per Andreu Buenafuente i Berto Romero a la ràdio, fa dissabte el salt a la petita pantalla en una nova etapa per a HBO Max. El reeixit format, amb nou temporades a les espatlles, evoluciona per convertir-se en un xou televisiu a Max Original, conservant la seva essència i totes les seves finestres habituals en les plataformes de ràdio a la Cadena SER, SER Podcast i YouTube amb periodicitat setmanal, i amb alguns programes especials.

Nadie sabe nada va néixer l’any 2013 com a programa de ràdio per a la cadena SER, amb l’única premissa de la complicitat artística i personal de Buenafuente i Romero. Avui dia es manté a ple rendiment setmana rere setmana, sent el podcast més escoltat d’Espanya els anys 2021 i 2020, segons Spotify.

Improvisació, humor, anècdotes, seccions inversemblants, interacció amb el públic i tot un univers i imaginari continuaran sent una part essencial d’aquesta nova etapa del programa. “És com si posessis en una paella els teus trenta anys de carrera i així ben calenta –assenyala Buenafuente en una nota de premsa distribuïda per HBO Max– s’anés reduint i reduint, i el que queda, pura reducció saborosa, és Nadie sabe nada. Un format, agrega el còmic, “en el qual Berto i jo mateix actuem de xefs i cuinem un plat en directe”.

Romero, de la seva banda, creu que el gran repte d’aquest salt de Nadie sabe nada al mitjà televisiu és poder créixer “sense trair el format, que és el més important. Nosaltres que hem fet molta televisió, sabem que el mecanisme de la petita pantalla es podria acabar menjant l’espontaneïtat i la improvisació, que són la base d’aquest format”. Per això, destaca que es tractava de trobar un equilibri i que poguessin créixer sense que la nova proposta els ofegués.

tracking