Agenda

Concert solidari de l'Institut de música

Consulta l'agenda cultural i d'activitats d'Andorra avui

Concert solidari de l'Institut de música

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LA PROPOSTA DEL DIA

Concert solidari de l'Institut de música

Concert de final de curs en un acte per celebrar el 75è aniversari de l’Unicef. Ho hem fet col·laborant, a part d’Unicef Andorra, amb l’Escola d’Art i l’Aula de Teatre. En aquest concert participaran l’orquestra, la banda i el conjunt de guitarres, alumnat de les altres escoles i l’ambaixador d’Unicef Andorra Gerard Claret. Hora: 19 h. Centre de Congressos. Andorra la Vella.

CONFERÈNCIES

‘L’art fet joia’

Sinergia que uneix joieria, art i literatura de la mà de Sílvia Hernández i Txell Díaz, actriu. La proposta se centra a apropar al públic el procés d’elaboració artesanal de joies acompanyades de narracions literàries per evocar èpoques, moments i territoris. Hora: 19 h i 20.30 h. Museu Thyssen. Escaldes-Engor­dany.

LLETRES

‘Carmen Balcells, traficant de paraules’

Segona trobada del club de lectura coorganitzat amb l’ADA. Aquesta vegada modera la filòloga i periodista Roser Porta. Hora: 19 h.

Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

ACTIVITATS

Nit de la candela

Itinerari màgic pel bell mig d’Ordino amb més d’onze mil espelmes i actuacions en directe. Hora: de 21.30 h a 1 h. Ordino.

TEATRE

Escola de teatre i narració

Durant la jornada es representaran tres petites obres que tractaran temes com la importància de la veritat, la igualtat i la força que està repartida en totes les espècies. Hora: 19 h. Sala de teatre de la Valireta. Encamp.

ACTIVITATS INFANTILS

‘Monstruoso’ - robòtica (Bitmax@co)

Activitat infantil amb els creadors dels esbojarrats personatges d’aquesta saga de llibres. Amb Liliana Fortuny i Jaume Copons. Hora: 18 h. Llibreria La Trenca. Andorra la Vella.

EXPOSICIONS

Interculturalitat

Una vintena d’associacions culturals i de residents d’Andorra ens plantegen paraules úniques, paraules quotidianes i significatives de la seva llengua que, per què no, podem acabar integrant com a pròpies. Plaça del Poble. Andorra la Vella. Fins al 17 de juny.

Despertar

Perico Pastor torna a Andorra amb la seva nova exposició anomenada Desperta. Galeria Pilar Riberaygua. Andorra la Vella. Fins al 8 de juliol.

Beeart

Mat Mathieus és el productor de la mel que comercialitza sota el nom de Mel Autèntic i juntament amb Nik Pietrocola han fet possible que les abelles es transformin en escultores. Museu Casa Rull. La Massana. Fins al 30 de juny.

Made in París: La generació de Matisse, Lagar i Foujita

El Museu Carmen Thyssen Andorra acull la sisena mostra, Made in Paris: La generació de Matisse, Lagar i Foujita, una exposició que vol reflectir l’imant cultural de París entre finals del segle XIX i principis del segle XX. Museu Thyssen. Escaldes-Engordany. Fins al 8 de gener.

Francesc Galobardes Carbonell

Exposició retrospectiva de l’obra de Francesc Galobardes Carbonell dels paisatges de la parròquia de Canillo. Fins al 30 de setembre.

tracking